D-vitamin effektivare än influensavaccin

publicerad 2 december 2013
- Henrik G

Dr Suurküla har skrivit mycket om effekten av D3-vitamin i jämförelse med vaccinering. Han gått igenom flera studier med D-vitamin kommit fram till att intag av D-vitamin innebär ett betydligt större skydd mot virus, än vad en vaccinering gör.

Läs mer på Canal 2nd OpinionSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Precis Janne!

  Till skillnad mot många vänner och bekanta med SLE, avstår jag (som alltid!) det årliga flunsa-vaccinet och tar (bl a ) D3 istället.

  Det kan ta veckor (månader för en del!) innan de repat sig efter sprutan – ändå fortsätter de år efter år. Det där med att ‘farbror doktorn vet bäst’ sitter så djupt rotat i många människor att deras självbevarelsedrift ligger i träda.
  Man ‘vågar’ inte heller ‘läsa på’ i ämnet, för då måste man ju agera på kunskapen, som (misstänker jag) många faktiskt redan har ..djupt därinne.

  De ständiga rekommendationerna att speciellt de med kronisk sjukdom, barn och gravida ska vaccineras först kan inte vara rätt – tvärtom! Aldrig i livet att jag skulle välja att vaccinera mig efter allt jag läst om vaccinationers hemska följder för många.

  Istället väljer jag riktig (dvs icke syntetisk) mat och dryck, örter, kosttillskott, homeopati och andra alternativa metoder. Detta fungerar utmärkt väl för mig – som varken har varit förkyld eller magsjuk på flera år.
  Dessutom – att tvätta händerna ofta är ett gott råd som verkligen hjälper till att förhindra infektioner. 🙂

 • En rejäl daglig dos med D3 vitamin brukar oftast bota en kraftig förkylning/lunginflammation inom någon/några dagar och är även suveränt i förebyggande syfte.

  Är kroppen någorlunda ren från gifter och man inte har vaccinerat sig och fyllt den med ännu mer gifter så kan man bygga upp ett bra immunförsvar med D3 vitamin (och givetvis annan livsviktig näring också). Vacciner försämrar ju istället immunförsvaret kraftigt!
  En daglig dos på minst 5000IE både förebygger och botar influensor och andra sjukdomar.
  Likaså har ju D3 vitamin en mycket bra effekt mot cancer.

  Om vi människor tog bort alla gifter och skulle äta mer naturlig näring skulle sjukdomsantalet minska nåt enormt på detta jordklot. Se bara på naturfolken där inga gifter konsumeras, där finns heller inga sjukdomar. De lever naturliga liv med och inte mot naturen som vi här oftast gör.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *