Lansering 13 januari för nya pappersdagstidningen Dagens ETC

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 januari 2014
- Torbjörn Sassersson

slappfest_1

Den 13 januari 2014 lanseras en ny svensk dagstidning, Dagens ETC. Dagligen med röd och grön ledarsida och granskande nyheter. Det firas med en premiärfest den 17 januari. Redaktionen hoppas att du vill vara med.

Det kommer artister som Stefan Sundström och Moa Svan, både som konferencier och med eget uppträdande. Det blir med ledarskribenter och krönikörer bakom skivspelarna, bland andra Maria Sveland, Kawa Zolfagary och Göran Greider.

Träffa oss som gör tidningen, bläddra i de fem första dagarnas olika nummer. Dessutom går inträdet till en riktigt bra sak. En månad med Dagens ETC, till dig själv eller till någon du gillar.

Datum: Fredag 17 januari 2014, kl 19-02

Plats: Kägelbanan, Stockholm

Pris: 163 kronor. Köp biljett nu.Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Dagens ETC