High-dose vitamin C injections shown to annihilate cancer

1
339

cancer-treatment-falseMike Adams: High-dose vitamin C injections shown to annihilate cancer. So why won’t oncologists use it?

Text: Ethan A. Huff, staff writer, Natural News

“Groundbreaking new research on the cancer-fighting potential of vitamin C has made the pages of the peer-reviewed journal Science Translational Medicine. A team of researchers from the University of Kansas reportedly tested the effects of vitamin C given in high doses intravenously on a group of human subjects and found that it effectively eradicates cancer cells while leaving healthy cells intact.”

Learn more


Sources for this article include

www.nature.com

www.bbc.co.uk

lpi.oregonstate.edu

science.naturalnews.com


I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.

1 KOMMENTAR

  1. “Groundbreaking new research”, Årtionden gammal nyhet att C vitamin fungerar.
    Linus Pauling påstod och använde det, men blev då kallad för kvacksalvare. För att minska samt göra något åt orsaken till en tumör “ett sår som inte läker” är cellgifter det sista som skulle komma på tal här, eller det skulle inte ens finnas med i tanken. Har nog inte så stora förhoppningar om att C vitamin skulle börja användas, eller något annat som visat sig effektivare än dagens behandling, om man nu vill kalla det behandling.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here