Philip Seymour Hoffman död – ”Hade mer utstrålning än de flesta”

publicerad 3 februari 2014
- Henrik G

Philip Seymour HoffmanDN. “Philip Seymour Hoffman var en av sin generations mest profilerade och risktagande skådespelare. Han var den totala motsatsen till det konventionella Hollywoodidealet med tvättbräda och skarp käklinje. Men Seymour Hoffman med sin storvuxna kroppshydda och ostyriga hårtestar hade mer karisma och utstrålning än de flesta”, skriver Helena Lindblad för DN.

Foto: Georges Biard

“It’s amazing that this is my life as an actor, ” Hoffman told The Times last year. “Twenty years ago, I would never have said this would be my life. I don’t think anyone would. I’m a very lucky man.” / LA Times

Läs mer i DN


Relaterat

Philip Seymour Hoffman: as intense in the flesh as on screenSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *