SVT-terapeut lät SD-politiker berätta om sin barndom

publicerad 24 februari 2014
- Henrik G

Jimmie_Åkesson_SDDN. Så hade turen kommit till Jimmie Åkesson. SD-ledaren åkte ut till villan där SVT-terapeuten Poul Perris tog emot och så fick Åkesson berätta om sin barndom.

Foto: Frankie Fouganthin

Det är något lite rörande över hela upplägget. Där sitter terapeuten och frågar med mjuk stämma: ”Hur kände den lille killen som sprang in till mamma när de andra barnen bråkade?” Huvudet på sned: ”Hur tror du att det har format dig?” Och så ska partiledaren berätta lite lagom mycket, vara lite lagom tillmötesgående – utan att egentligen blotta sitt inre.

Läs Susanna Birgersson artikel


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: SD
 • Jimmie Åkesson ljög inte om uppväxten. Han talade om hur han som 5-8åring upplevde sin barndom i ett litet hyreshusområde dit de flesta invandrare flyttade i Sölvesborg.
  Han pratade om “grupperingar” och inte invandrargäng och var noga med att poängtera att situationen absolut inte går att jämföra med idag.

  Sverigedemokraterna befinner sig idag i ungefär samma sits som LCHF-förespråkarna. Om man pekar på problem som inte passar in i de styrandes agenda får man i dagens Sverige räkna med lögner och förtal.

  Det är sorgligt att svensken inte kan genomskåda den korruption som genomsyrar både politiken och våra olika myndigheter.
  Tyvärr låter svenskarna sig luras av korrupta politiker och myndigheter och har slutat ifrågasätta.

 • Alla som beter sig hotfull mot andra är i grund och botten rädda och ängsliga människor, de är tvingat att bygga opp den hårda fasaden för att skydda sitt sårade inre.

 • Jimmie Åkesson ljög om uppväxten i tv-intervjun

  Ikväll visades SVT-programmet Nyfiken på partiledaren. Jimmie Åkesson berättade hur hotfulla invandrargäng under uppväxten format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare från den tiden menar att han sprider grova osanningar.
  – Det var hans gäng folk var rädda för, säger skolkamraten Kari Svahn.

  http://www.etc.se/inrikes/jimmie-akesson-ljog-om-uppvaxten-i-tv-intervjun

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *