SVT-terapeut lät SD-politiker berätta om sin barndom

  3
  300

  Jimmie_Åkesson_SDDN. Så hade turen kommit till Jimmie Åkesson. SD-ledaren åkte ut till villan där SVT-terapeuten Poul Perris tog emot och så fick Åkesson berätta om sin barndom.

  Foto: Frankie Fouganthin

  Det är något lite rörande över hela upplägget. Där sitter terapeuten och frågar med mjuk stämma: ”Hur kände den lille killen som sprang in till mamma när de andra barnen bråkade?” Huvudet på sned: ”Hur tror du att det har format dig?” Och så ska partiledaren berätta lite lagom mycket, vara lite lagom tillmötesgående – utan att egentligen blotta sitt inre.

  Läs Susanna Birgersson artikel  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  3 KOMMENTARER

  1. Alla som beter sig hotfull mot andra är i grund och botten rädda och ängsliga människor, de är tvingat att bygga opp den hårda fasaden för att skydda sitt sårade inre.

  2. Jimmie Åkesson ljög inte om uppväxten. Han talade om hur han som 5-8åring upplevde sin barndom i ett litet hyreshusområde dit de flesta invandrare flyttade i Sölvesborg.
   Han pratade om ”grupperingar” och inte invandrargäng och var noga med att poängtera att situationen absolut inte går att jämföra med idag.

   Sverigedemokraterna befinner sig idag i ungefär samma sits som LCHF-förespråkarna. Om man pekar på problem som inte passar in i de styrandes agenda får man i dagens Sverige räkna med lögner och förtal.

   Det är sorgligt att svensken inte kan genomskåda den korruption som genomsyrar både politiken och våra olika myndigheter.
   Tyvärr låter svenskarna sig luras av korrupta politiker och myndigheter och har slutat ifrågasätta.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här