“False flags” i Ukraina-konflikten avslöjat

7

En kvinna Tatiana Samoilenko dyker upp som olika pro-ryska ukrainare i åtminstone fem olika nyhetsinslag. Kvinnan agerar med upprördhet över landets nya regering och citerades flitigt på onsdagen i media. Ett buggat samtal avslöjar en pro-ukrainsk krypskyttskonspiration. Propagandakriget är i full gång, skriver Ossi Carp för DN idag.

Officers of Security Service of Ukraine (SBU) loyal to the ousted President Viktor Yanukovich have hacked phones of Estonian Minister of Foreign Affairs Urmas Paet and High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy Catherine Ashton and leaked their conversation to the web.

The officials discuss their impressions of what’s happening in the country after the revolution. The gist of it is that Ukrainian people have no trust in any of the leaders of Maidan.

However the most striking thing of all is the fact which concerns the use of force during the revolution, particularly the snipers who killed both protesters and officers of the riot police. Mr. Paet reveals astonishing information which confirms the rumours that the snipers were employed by the leaders of Maidan. / Mikael Bergman

Intercepted phone call between Estonian Foreign Minister Urmas Paet and Catherine Ashton: Snipers were hired by insurgents!


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
10 mars 2014 kl 21:44

En mycket intressant video om den saknade Tyska guldreserven, som varit deponerad hos FED och utförseln av guld från Krim
‘https://jhaines6.wordpress.com/´

Mariann Nyqvist
Mariann Nyqvist
Gäst
10 mars 2014 kl 21:22

Det pågår ett propagandakrig. Vi kan inte vara säkra på något utom att US har rutin på att producera falska nyheter och fakta.
http://www.youtube.com/watch?v=SEcZFgSnVP0#t=170

Augustus
Augustus
Gäst
9 mars 2014 kl 12:11

Carl Bildt arbetar för den mest människofientliga dolda makt man kan tänka sig och ej för vår sak. Denna person och hans medlöpare borde sitta fängslade på obestämd tid. Det är ingen hemlighet längre att Bilderberg och de närliggande organisationerna i själva verket är frimurarnas skapelse med Ett syfte att iordningställa världen i new world order andan och förslava mänskligheten i såpass stor grad att människor kommer glömma att de en gång var människor. För er som inte vet vad saken gäller kan rekommenderas att ni söker sanningen snabbast möjligt och då är lämpligast att se Zeitgeist dokumentärerna som kan hittas via swefilmer.com

Pål BergströmD
7 mars 2014 kl 09:33

Letar efter videoinslaget, någon som vet var man hittar det? Tycker två av bilderna på den påstådda kvinnan inte är samma person.

Julius
Julius
Gäst
6 mars 2014 kl 23:59

Estland utrikesminister erkänner att rösten är hans men nu försöker media vrida den att han menade inte riktigt så att prickskytarna var en beställnings jobb från nuvarande regeringen.I alla fall om de är okyldiga då borde de utreda den här så fort som möjligt med en internationell neutral läkargrupp ( om det finns sådan nyförtiden) Men det verkar att antingen USA eller EU är intresserade av sanningen.Vi har sett det i dagarna att det pågår en lögn kampanj mot Putin och Ryssland.Att Kerry öppet skäms inte att säga alla de beskylningar mot Putin som USA är sklydigt den senaste 40 åren.Överallt i världen där USA har gått in blev bara kaos,smärta och förstörelse och många miljoner döda invånare sammanlagt.Och råga på allt att vårt Carl Bild stöder allt detta.Jag undrar vad svenska folket säger om det ?

Re Ohm
Gäst
6 mars 2014 kl 22:34

Hej Torbjörn,
Jag förstår att det är viktigt att visa upp balans i en beskrivning av en känslig konflikt. Men det du gör är inte att korrekt. Viktigast är att filterara informationf som en metod för att få fram en så sanningenlig bild som möjligt. Om sökandet för sanning är ens objektiv, vilket jag tror att det är för dig.
Ditt misstag är tycker jag; Att du försöker behaga båda sidor av konflikten,
Sanningen har inget att göra med behaga andra människor. Eller en önskan av att man ser opartiskt ut.

Samtalet med Paet är 100% veriferiat. Implikationerna av detta samtal är långt mycket större än implikationerna om den Ryska kvinnan/skådespelerskan, även om den skulle visa sig vara sann.

Det är viktigt att filtrera det man läser. du skriver ovan ett påstående
“….kvinnan Tatiana Samoilenko dyker upp som olika pro-ryska ukrainare i åtminstone fem olika nyhetsinslag.”

Titta på bilderna i länken ovan och säg mig om man med 100% säkerhet kan påsta att det är samma kvinna?

Re Ohm
Gäst
6 mars 2014 kl 22:17

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2574131/How-Russian-television-used-actress-pretend-five-different-people-opposed-revolution-reported-normal-Ukrainians-backed-Kremlin.html

Här kan man se den ursprungliga atikeln om Tatiana Samoilenko.

Varför lägger man inte upp videoklippen, då borde det vara oerhört mycket lättare att verifiera om det är samma kvinna,
För mig är det inte givet att det är samma kvinna. MEd ganska hög säkerhet kan man säga att kvinna med det mörka håret inte alls passar in i pusslet.
Vad ser ni ?