“False flags” i Ukraina-konflikten avslöjat

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 6 mars 2014
- NewsVoice redaktion

En kvinna Tatiana Samoilenko dyker upp som olika pro-ryska ukrainare i åtminstone fem olika nyhetsinslag. Kvinnan agerar med upprördhet över landets nya regering och citerades flitigt på onsdagen i media. Ett buggat samtal avslöjar en pro-ukrainsk krypskyttskonspiration. Propagandakriget är i full gång, skriver Ossi Carp för DN idag.

Officers of Security Service of Ukraine (SBU) loyal to the ousted President Viktor Yanukovich have hacked phones of Estonian Minister of Foreign Affairs Urmas Paet and High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy Catherine Ashton and leaked their conversation to the web.

The officials discuss their impressions of what’s happening in the country after the revolution. The gist of it is that Ukrainian people have no trust in any of the leaders of Maidan.

However the most striking thing of all is the fact which concerns the use of force during the revolution, particularly the snipers who killed both protesters and officers of the riot police. Mr. Paet reveals astonishing information which confirms the rumours that the snipers were employed by the leaders of Maidan. / Mikael Bergman

Intercepted phone call between Estonian Foreign Minister Urmas Paet and Catherine Ashton: Snipers were hired by insurgents!


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • En mycket intressant video om den saknade Tyska guldreserven, som varit deponerad hos FED och utförseln av guld från Krim
  ‘https://jhaines6.wordpress.com/´

 • Carl Bildt arbetar för den mest människofientliga dolda makt man kan tänka sig och ej för vår sak. Denna person och hans medlöpare borde sitta fängslade på obestämd tid. Det är ingen hemlighet längre att Bilderberg och de närliggande organisationerna i själva verket är frimurarnas skapelse med Ett syfte att iordningställa världen i new world order andan och förslava mänskligheten i såpass stor grad att människor kommer glömma att de en gång var människor. För er som inte vet vad saken gäller kan rekommenderas att ni söker sanningen snabbast möjligt och då är lämpligast att se Zeitgeist dokumentärerna som kan hittas via swefilmer.com

 • Estland utrikesminister erkänner att rösten är hans men nu försöker media vrida den att han menade inte riktigt så att prickskytarna var en beställnings jobb från nuvarande regeringen.I alla fall om de är okyldiga då borde de utreda den här så fort som möjligt med en internationell neutral läkargrupp ( om det finns sådan nyförtiden) Men det verkar att antingen USA eller EU är intresserade av sanningen.Vi har sett det i dagarna att det pågår en lögn kampanj mot Putin och Ryssland.Att Kerry öppet skäms inte att säga alla de beskylningar mot Putin som USA är sklydigt den senaste 40 åren.Överallt i världen där USA har gått in blev bara kaos,smärta och förstörelse och många miljoner döda invånare sammanlagt.Och råga på allt att vårt Carl Bild stöder allt detta.Jag undrar vad svenska folket säger om det ?

 • Hej Torbjörn,
  Jag förstår att det är viktigt att visa upp balans i en beskrivning av en känslig konflikt. Men det du gör är inte att korrekt. Viktigast är att filterara informationf som en metod för att få fram en så sanningenlig bild som möjligt. Om sökandet för sanning är ens objektiv, vilket jag tror att det är för dig.
  Ditt misstag är tycker jag; Att du försöker behaga båda sidor av konflikten,
  Sanningen har inget att göra med behaga andra människor. Eller en önskan av att man ser opartiskt ut.

  Samtalet med Paet är 100% veriferiat. Implikationerna av detta samtal är långt mycket större än implikationerna om den Ryska kvinnan/skådespelerskan, även om den skulle visa sig vara sann.

  Det är viktigt att filtrera det man läser. du skriver ovan ett påstående
  “….kvinnan Tatiana Samoilenko dyker upp som olika pro-ryska ukrainare i åtminstone fem olika nyhetsinslag.”

  Titta på bilderna i länken ovan och säg mig om man med 100% säkerhet kan påsta att det är samma kvinna?

 • http://www.dailymail.co.uk/news/article-2574131/How-Russian-television-used-actress-pretend-five-different-people-opposed-revolution-reported-normal-Ukrainians-backed-Kremlin.html

  Här kan man se den ursprungliga atikeln om Tatiana Samoilenko.

  Varför lägger man inte upp videoklippen, då borde det vara oerhört mycket lättare att verifiera om det är samma kvinna,
  För mig är det inte givet att det är samma kvinna. MEd ganska hög säkerhet kan man säga att kvinna med det mörka håret inte alls passar in i pusslet.
  Vad ser ni ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *