Socialstyrelsen jagar frekvensterapeuter

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 mars 2014
- NewsVoice redaktion

Frekvensterapeuter erbjuder ovetenskaplig behandling av cancerpatienter. Detta trots att svensk lag förbjuder andra än legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal att behandla människor med allvarliga sjukdomar som cancer, skriver Sveriges Radio.

“Flera så kallade frekvensterapeuter erbjuder sig att bota eller behandla grundorsakerna till cancer. Det visar en rundringning som P1-programmet Kropp och Själ gjort bland 40 verksamma frekvensterapeuter i Sverige. Av 14 tillfrågade terapeuter erbjöd 12 behandling.”

Läs mer och lyssna

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq