Socialstyrelsen jagar frekvensterapeuter

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 27 mars 2014
- NewsVoice redaktion

Frekvensterapeuter erbjuder ovetenskaplig behandling av cancerpatienter. Detta trots att svensk lag förbjuder andra än legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal att behandla människor med allvarliga sjukdomar som cancer, skriver Sveriges Radio.

“Flera så kallade frekvensterapeuter erbjuder sig att bota eller behandla grundorsakerna till cancer. Det visar en rundringning som P1-programmet Kropp och Själ gjort bland 40 verksamma frekvensterapeuter i Sverige. Av 14 tillfrågade terapeuter erbjöd 12 behandling.”

Läs mer och lyssna

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • röntgenbehandling av cancer är frekvensmedicin om nu inget visste det. Zappern byggde jag en själv och min candida försvann. Dessutom stoppade den cancern hos en bekant, eller med röntgenläkarens egna ord “din cancer har kapslat in sig och stannit i växten. jag har aldrig sett något liknande under all mina år” (röntgenläkare på SÖS, 2004).
  Kropp & Själ tyckte inte om att jag ringde och berättade det här.
  Mobiltelefoner är likaså frekvensbehandling med kända biverkningar.

 • Ja, just det.

  Dödsdömda patienter som lider av den svampsjukdom som kallas cancer, som inget har med kräftdjur att göra, vars immunsystem slagits ut av joniserande strålning. Det är oftast de som såväl både frekvens- som andra terapeuter tar emot, t ex antroposoferna på Vidarkliniken i Järna.

  De andra som däremot struntar i den sk vanliga vården, de från början modiga och upplysta, är få. Socialstyrelsen a k a Föreningen Vetenskap och Folkbildning (för de vet vi ju är i farten igen) anser alltså att det är bättre att dessa då dödsdömda, som genomgått patenterade behandlingar som förr eller senare visat sig vara lika farliga som verkningslösa, nu då det inte “finns mer att göra” vackert ska lägga sig ner att dö och inte konsultera några andra i ärendet.

  Där – mina damer och herrar ser vi den rådande mentaliteten hos etablissemanget och den kommersiella reduktionistiska vetenskap de åberopar. Undra på att det ser ut som det gör.

  Till alla er frekvensterapeuter i Sverige – tummen upp, ni gör ett fantastiskt jobb! Jag vet av erfarenhet.

 • Som motvikt till s.k. “legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal” behövs SPIRA – söksystemet för privata vårdgivare. Här kan alternativa terapeuter registrera sin klinik och fritt skriva om vilka metoder de använder och vilka sjukdomar de behandlar.

  Enligt yttrandefriheten har alla rätt till att INFORMERA om vad de gör i undersökande och terapeutisk väg. Man har rätt att återge vetenskapliga resultat och även egna iakttagelser som man helst skall kunna styrka med journalhandlingar och uppmätta resultat.

  SPIRA finns till för alla människor som söker hjälp utanför skolmedicinens inskränkta värld:

  http://www.2000tv.se/spira

 • Radioprogrammet Kropp & Själ P1 slarvade – de hoppade helt sonika över den rätt så avgörande frågan om frekvensapparaterna gör det som terapeuterna säger: tar den sk zappern död på parasiter, maskar, bakterier och virus i kroppen? Isåfall i vilken utsträckning? Kanske bör programmet Kropp & Själ överlåta den här typen av undersökningar till Vetenskapsradion.

 • Åter till diskussionen om “vetenskap och beprövad erfarenhet” – ett begrepp använt i olika sammanhang, trots avsaknad förteckning över vilka metoder för utredning och behandling, som uppfyller vad svensk vård godkänner eller inte.

  Ordvrängeri som vanligt – Ger drabbade tomma löften!

  Förteckning saknas över vilka metoder som är “godkända” eller “inte är godkända”. – enligt SBU, Socialstyrelsen och Sveriges Läkarförbund.

  Läs mer på Nackskadeförbundets hemsida http://www.nackskadeforbundet.se

  Enligt Regeringskansli och Justitiedepartement saknar begreppet definition i svensk lagstiftning!

  Enligt SANCO (EUkommissionen) får ej tomma, odefinierade begrepp användas i medicinska eller juridiska sammanhang inom EU, men används ändå ofta i svenska domslut.

  Begrepp som “vetenskap och beprövad erfarenhet”, liksom “internationell medicinsk vetenskap” saknar definition i EU-rätten enligt SANCO, men används återkommande av försäkringsmedicinska rådgivare och handläggare åt Försäkringskassan, samt av försäkringsbranschens “sakkunniga professorer och docenter”, varefter svårt skadade och sjuka brukar förlorar processer gällande ersättningar efter trafik- eller fallolyckor när medicinskt okunniga domare avgör domsluten i allmänna domstolar och förvaltningsrätter.

  Även Socialminister Göran Hägglund och hans medarbetare använder sig av begreppet i svarsbrev till skadedrabbade, vilka klagat på att utlovad “gränsöverskridande vård” inte fungerat – trots vad EUdomstol och EUkommission fastställt skall gälla inom hela EU.

  Det visar hur olagligt och ologiskt spel fortsätter “inför allmänheten” i det mest “ideala av samhällen” – vårt Sverige. Man lovar och bryter samma löften utan att blinka.

  Gäller trovärdighet eller bedrägeri då, Göran Hägglund?

 • Socialstyrelsen behöver ..keep up!!
  Det är dags att sluta idiotförklara (bl a) cancerpatienter.
  Oavsett sjukdom ska man kunna välja terapi/läkemetod själv – personligt ansvar!
  Gårdagens överförmynderi-fasoner bör skrotas! Lagen är föråldrad och behöver skrivas om.
  Förresten betr “ovetenskaplig behandling” så finns det väl knappast någon ‘vetenskaplig studie/behandling’ man vågar lita på idag – med tanke på allt fuskande (med mega-böter som följd) som förekommer (..vad lagen säger om detta kan man undra?)!!
  Dessutom — allt annat i samhället har ju utvecklats med raketfart på senare år – ‘frekvenser’ är bara förnamnet! Så att läka med hjälp av frekvensterapi borde ju ligga helt i tiden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *