Vacciner som dödar bebisar i Kina och Afrika

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 7 mars 2014
- NewsVoice redaktion

Många dösfall över hela Kina anses bero på hepatit B-vaccin medan hälsomyndigheterna hänvisar till “tillfälligheter”. New York Times rapporterade i december 2013 om 8 dödsfall av bebisar som fått vaccinet. De avled inom 48 timmar efter vaccinet.

NewsVoice har tidigare rapporterat om att bybor på den afrikanska landsbygden gömmer sig när “de vita” kommer med vacciner. Anledningen är att många barn dör strax efter vaccineringen. Bybor berättar att spädbarnen vänder ögonen uppåt så att ögonvitorna syns varpå de dör, enligt en källa till NewsVoice som besökt Afrika.

“Never mind that almost all of the babies who died were perfectly healthy before getting the shot — just get your children vaccinated and be quiet!”

“Tell that to the families of all those now-dead children, who must now try to seek justice through a system that is inherently biased in favor of vaccines.” / NaturalNews

Learn more


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag tror de mesta inte förstår vad som pågår. Har någon frågat sig varför Bill Gates blev den rikaste i världen? Varför blev han så framgångsrik och inte Grundaren från Apple? Är det inte så att Bill Gates hade hjälp av mycket inflytelserika vänner? Dessa vänner verkar ju ha ett program som kallas ” befolknings minsknings program” , då de på allvar tro att det finns för många människor i världen och det ända sättet är att decimera dem. Men decimeringen måste ske på ett ” snyggt sätt “. Den som läser om Vaccinationens historia ser hur den upprepa sig. Trots att människor dog av smittkoppor vaccin som flugor lyckades man blanda i polisen för att fängsla de föräldrar som vägrade att vaccinerar de återstående barn som fortfarande levde. Man påstod till och med att man måste vaccinera flera gånger för att vaccinet skall hjälpa trots att motsatsen var uppenbarligen.” Fights vaccination Law, Passaic health commisioner Arrested for refusing to obey it.” New York Times, March 8,1912
  Bill Gates framställes som altruistisk, men hans pengar skulle vara mycket bättre använd om han gav den för att förbättra vatten, skolor och allmänna levnadsvillkor i Afrika. , nämligen förbjuder t.ex konstgödsling, som utarmar jordar, eller Monsanto att sälja genmanipulerade grödor. Han och hans vänner har dock ingen intresse i detta de leker hellre Gud och vill bestämma hur många människor som skall finnas på jorden. Naturen skulle ta hand om detta som inom djurriket, men vi människor tillåter inte att naturen råder längre, vi har separerat oss från den. Med utbildning och förståelse, som man hade i gamla dager,hur livet fungerar, skulle det inte vara ett problem. Men nu är vi hjärntvättat att lyckan finns utanför oss och inte inom oss. Pengar vill ha mer, gir, egoism, hat, krig,,bedrägerier och lögn tillhör vardagen.Titta bara med lite distans på vad Medierna serverar oss dagligen. Vi blir knappt upprört mera och det är just de, som företräder den mörka sidan, vill, vi skall trubbas av, så att vi inte reagerar längre.
  Men det ligger hos oss om vi vill ändra världen, först måste vi ändra oss själva, vi måste åter respektera livet, allt som lever, och detta konsekvent, sen kommer vi att hitta själsfränder. Ju mer vi blir i denna förändring desto mindre makt har den mörka siden.
  Rekommendere att titta på http://www.youtube.com/watch?v=42E2fAWM6rA. Läs först oppifrån ned och sedan nedifrån upp.

 • Är det schysst?

  Du får kolla upp vad vacciner egentligen är och varför eliten ska våldföra sig på olika folk med vacciner.

  “The world today has 6.8 billion people… that’s headed up to about 9 billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent.”
  http://daisyluther.blogspot.se/2012/04/is-bill-gates-psychopath.html

  Bill Gates Says Global Vaccination Program is “God’s Work”
  http://www.activistpost.com/2013/01/bill-gates-says-global-vaccination.html

  DEPOPULATION: Infowars Confronts Bill Gates of Paralyzing Vaccine Program in India
  http://www.youtube.com/watch?v=ryrLZMiVWbA

 • Vi har läst om hur skrupelfria skurkar i Kina blandar plast i vällingen och mjölkersättningen mm.
  Kanske har vi en ny kinesisk Harry Lime precis som i tredje mannen.

  Varifrån kommer historien?
  Är den verifierad av vad vi kan kalla pålitliga källor ?

  ERICOSCAR
  MARS 2014

 • Det här borde ju skickas till Bill Gates, som satsar miljarder på just vaccin till tredje världen. Har visst någon fond som han och hans fru driver. Det finns ju bättre sätt att hjälpa fattiga länder, men det är schysst att de rika gör något.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *