Vacciner som dödar bebisar i Kina och Afrika

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 mars 2014
- NewsVoice redaktion

Många dösfall över hela Kina anses bero på hepatit B-vaccin medan hälsomyndigheterna hänvisar till “tillfälligheter”. New York Times rapporterade i december 2013 om 8 dödsfall av bebisar som fått vaccinet. De avled inom 48 timmar efter vaccinet.

NewsVoice har tidigare rapporterat om att bybor på den afrikanska landsbygden gömmer sig när “de vita” kommer med vacciner. Anledningen är att många barn dör strax efter vaccineringen. Bybor berättar att spädbarnen vänder ögonen uppåt så att ögonvitorna syns varpå de dör, enligt en källa till NewsVoice som besökt Afrika.

“Never mind that almost all of the babies who died were perfectly healthy before getting the shot — just get your children vaccinated and be quiet!”

“Tell that to the families of all those now-dead children, who must now try to seek justice through a system that is inherently biased in favor of vaccines.” / NaturalNews

Learn more


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq