Fd myndighetsperson Clifford Carnicom undersöker “cloud seeding”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 april 2014
- NewsVoice redaktion

Satellite Chemtrails

Det skrivs mycket och spekuleras om cloud seeding. Fakta och konspirationsteorier blandas friskt och som läsare lämnas man ofta förvirrad och handlingsförlamad. Dessa känslor och tillstånd är klassiska kännetecken på att man inte står stadigt på kunskap och vetande.

Text: Danijel Trkulja,  www.CanYou.se | Foto: NASA

Det finns 7 miljarder människor på denna planet, man kan fråga sig; finns det personer med rätt kompetens som har tagit steget och studerat cloud seeding på ett ärligt och vetenskapligt sätt och finns det någon som har tagit prover? Så att man en gång för alla kan skippa spekulationerna.

Clifford Carnicom har på sin fritid tillsammans med 10 andra forskare tagit prover för att undersöka vad som finns luften. Clifford har som forskare varit anställd av USA: s myndigheter i 15 år, inom tre olika byråer, bland annat Department of Defense, The Bureau of Land Management, and the United States Forest Service.

“Det finns sätt att veta, säger Clifford, det är göra observationer, ta prover och göra mätningar.”

År 1999 när Clifford började ta prover så hittade han de olika metallerna som ofta dyker upp i sammanhang när det talas om cloud seeding. Men han hittade också det som han då kallade unusual biological components: ovanliga biologiska komponenter.

“När jag egentligen berättade vad jag hittade, så blev folk skrämda, men ska man vara mer specifik så hittade jag röda blodceller. Dessa blodceller är inga vanliga blodceller utan de är frystorkade och genetisk modifierade och halvsyntetiska.”

De låter som taget ur en science-fiction film och man kan undra om det inte var något misstag eller engångsföreteelse.  Men dessa frystorkade blodceller har sedan 1999 dykt upp med en repeterbarhet i proverna som Carnicom institutet tar.

nanonteknik

Dessa celler är som en form av levande teknik som bygger sig själva och försörjer sig med hjälp av kroppens egna energier. Många tror att det är science-fiction att man med  nanoteknik kan lägga in material som kan bygga sig själva inne i kroppen, och prata med cellerna på cellernas språk. Detta är dock ingen hemlighet läs Sveriges Radios intervju “Nanomaterial bygger sig själv i kroppen” med Samuel Stupp från Northwestern University i Chicago.

Carnicom-institutet har studerat denna ”levande” teknologi på olika sätt. Hur den interagerar med människan, djur och växter. Man har odlat dessa fibrer och bakterier som finns i blodcellerna och fastställt vilka faktorer som hämmar tillväxten och vilka som ökar tillväxten. Man har också fastslagit att det är en direkt koppling mellan Morgellons sjukdom och dessa frystorkade blodceller som man hittat i luftproverna.

“Morgellons situationen är helt underskattad i dess betydelse och distribution. Många tror att det handlar om ca 10’000 människor i världen som har blivit drabbade av Morgellons sjukdom. I själva verket så pekar mycket på att en stor del av all biologiskt liv på planeten har blivit påverkade och förändrade med denna nya livsform”, säger Carnicom.

Frågan är hur tillförlitlig är Carnicoms institutets forskning? De vet vi tyvärr inte. Vi vet att dessa personer som jobbar aktivt på institutet gör en ekonomisk och karriärmässig uppoffring, då de utför allt arbete utan ekonomisk kompensation. Utan tvekan är de eldsjälar, men det säger tyvärr inget om deras kompetens.

Deras arbete behöver granskas av andra sakkunniga. Tyvärr har inga myndigheter intresserat sig för Carnicoms prover och forskning, text EPA US Environmental Protection Agency har inte velat analysera prover som Carnicom institutet har delat med sig av.

På samma sätt som i USA så är den officiella ståndpunkten av svenska myndigheter att Morgellons sjukdom är en psykisk sjukdom, en fantasiprodukt av psykisk sjuka personer. Denna hållning har man trots att dessa personer har fysiska bevis i form av halv-syntetiska fibrer som kommer ut ur deras kroppar.

Frågan är hur länge kan myndigheter upprätthålla en sådan ställning när allt fler personer blir drabbade och allt fler sakkunniga personer intresserar sig för detta nya fenomen?

Denna videopresentation är en väldigt god introduktion till Carnicom institutetets arbete.

Carnicom institutets hemsida: Carnicominstitute.org

Text: Danijel Trkulja, www.CanYou.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • @Åke
  Jag tänkte detsamma. De som “bestämmer” andas ju också in samma luft som alla andra osv.

  De måste alltså vara kraftigt påverkade till att strunta i sådant, ungefär som att en alkis fortsätter att dricka även om han vet att det “går åt pipan”.
  Vi kan fortsätta att äta snask trots att vi vet att det inte är bra… osv osv….
  En slags påverkan av hjärnans belöningsämnen och den kan vara kemisk, elektrisk eller mental.

  Hört rykten om att Hitler skulle gått på amfetamin. Det kanske dessa också gör.

  De kanske “går på” vissa frekvenser? En slags “Gud röst”. Det är inte så svårt att fixa – bara att ta gamla religiösa metoder och kombinera dem med vissa frekvenser. I dag kan man använda maskiner i stället för hymner och trummor.

  Det är inte svårt att få en hel grupp av människor att hamna i samma mentala och extatiska tillstånd. Och den som är med i en “religiös orden” på högre nivå, kan, efter lång träning, inte skvallra för utomstående.

  De kan vara övertygade om något, i stil med en religiös fanatism, på ett sådant sätt att de inte längre bryr sig om vad som händer med dem själva här och nu. Amerikanarna är ju kristna så de kanske är utlovade nån belöning i himmelen. Om de ser sig som “de rättfärdiga” så betyder det att “de skola besitta jorden”.

  Eller så tar de order av utomjordingar.
  Eller så kan det vara krig mot UFOs och man vill “magnetisera” luften för att kunna hitta dem.

  Eller så planerar de att bygga stora växthus åt sig själva och sina efterkommande. Man kan ju bygga hela världar, som är inneslutna i “bubblor”.
  Då spelar det ingen roll om resten utanför dör. Bara skönt att bli av med en massa folk, fåglar, hundar och myror, som ändå bara irrar omkring utan att göra något vettigt jobb.

  Piloterna vet nog inget. De flyger på order utan att fråga.
  Tystnadsplikt kan finnas i olika former på olika plan. De högre killarna kan bli mördade och de mindre blir mobbade.

  Lugn, lugn nu, alla troll, jag har inte påstått att något är bevisat!

  Men jag har hört ordet “konspirationsteori” så många gånger att jag tyckte att det var dags att börja teoretisera om eventuella konspirationer. Det finns många intressanta spår och man kan ju inte se om de leder nånstans om man inte följer dem en bit.

  Det enda som verkar riktigt, riktigt, korkat dumt är att säga att “det finns inte” samtidigt som hela himlen är rutig.

  https://lh6.googleusercontent.com/9b3kH-svdLELibiatwSFGU03iR6XMPUfnM53vrY3XC8=w161-h216-p-no

 • En sökning på “Social Darwinism Unesco” ger 609 000 träffar. Social darwinism som teori lärs ut mer eller mindre uttalat inom många ämnen på universitetsnivå. Teorin bygger på en evolutionistisk utvecklingslära – survival for the fittest. Maktens herrar har inte tid att vänta på vi utvecklas åt det “rätta” hållet. Inte minst Pisa-resultaten sägs ju vara ett bevis på en ytterst bekymmersam negativ utveckling där allt räknas i ekonomiska termer. Plus-poäng ges för de som tänker “rätt” dvs som etablissemanget gör, vilka utgår från en naturvetenskaplig ateistisk humanism.

  Att vetenskapsmän, våra nya magiker, sysslar med hokus-pokus-saker bakom våra ryggar och ovan våra huvuden är inget att förvåna sig över. Lika lite som vi blev tillfrågade av Gud förut behöver våra nya gudspersoner i form av forskare fråga oss de dödliga om lov för att mixtra med naturen och allt levande som där ingår.

  Unescos måtto är “building peace in the minds of men and women”, vilket är ett fint uttryck för målet att förändra våra kognitiva förmågor med hjälp av utbildning, kemiska medel, mikro-chipning och genetisk förändring genom bl a GMO och LMO (living modified organism) där substanser i chemtrails med all största sannolikhet ingår som en vital metod.

  Ode to a new humanism: http://www.unesco.org/new/en/unesco/events/unesco-house/?tx_browser_pi1%5BshowUid%5D=25005&cHash=da671bf11b

 • I den kommande globala statsterrorismen som kommer att utföras av övernationella transnationella företag som erövrat världen genom kommunistisk ideologi – utslagning av all konkurrens. Vissa hyser kanske förhoppning om att få fribrev utfärdade till de som tjänar den globala statens förverkligande och mål. Alla som på något vis opponerar sig mot kommande ofriheter, av olika slag, kan komma att bli utsatta för en utrensningens politik via olika typer av rashygieniska metoder.

  Unescos mål är att verka för en enda världskultur “singularity” och där finns det inte plats för de som inte hyser samma vurm för genetisk och intellektuell “renhet”.

  Julian Huxley, Unesco: “From the evolutionary point of view, the destiny of man may be summed up very simply: it is to realise the maximum progress in the minimum time.” /…/ “The dead weight of genetic stupidity, physical weakness, mental instability, and disease proneness, which already exist in the human species, will prove too great a burden for real progress to be achieved.”.
  http://www.theageoftransitions.com/index.php/oldies/71-unesco-eugenics-and-transhumanism

  Spridning av olika luftburna substanser kan vara ett sätt att skynda på nödvändiga processer för en gemensam världskultur och Human+-varelser.

 • Alla dessa personer inom dessa nya vetenskaper, där man hittar på alla möjliga fenomen, är de helt omedvetna om att de ingår i samma släktskap med varandra som alla andra?
  Man kommer alltså att drabbas av sin egen “medicin” förr eller senare, eller har dessa något slags motmedel mot sin egen ev. destruktion?
  Människan gemensamt behöver planeten men planeten behöver ingen människa.

 • En sökning på 3d bioprinting red blood cells ger 175 000 träffar på internet.
  Kan peka på att röda blodkroppar, som sprids inom ekosystemet, kan kopplas samman med den revolutionerande tekniken 3D printing som inom en snar framtid sägs kunna skapa helt nya organ och t o m hela människor trådlöst.

  Det ”sägs” att tekniken kommer att användas inom sjukvård för att hjälpa patienter med skadade organ. De använder en sk “good story” för att inte behöva dras in i etiska och moraliska diskussioner om tekniken. Vad händer om ”någon” bestämmer sig för att på egen hand sätta kriterier för definition av patienter och vad som ska räknas som ”skadade organ” utan samråd med de utsatta?

  3D-printing är en del av transhumanismen och kommande tyranni genom extremistisk scientism.
  http://www.computerworld.co.nz/article/536996/bio-printing_human_parts_will_spark_ethical_regulatory_debate/

 • Det är bevisat att jorden får upp till 20% mindre solljus på senare år. Oavsett om flygplanens kondensspår är giftiga eller inte så måste frågan diskuteras mer i offentliga sammanhang. Flygplanens utsläpp rubbar nämligen balansen på planeten.

  Har ni tänkt på alla artiklar som påtalar att stora djur som rådjur o älgar dör i drivor? Forskarna föreslår vitaminbrist – men ingen har tydligen förstått kopplingen mellan vitaminbrist och solljus. C-vitamin pga av att lövträd och buskar påverkas negativt och D-vitamin pga direkt solljus. Fundera på det…

  http://www.theguardian.com/science/2003/dec/18/sciencenews.environment
  http://www.expressen.se/kvallsposten/mystisk-algdod–over-100-algar-hittade-doda/

 • På min blog skriver jag bland annat om just morgellon och även här på NewsVoice finns det en artikel – länk: https://newsvoice.se/2013/12/27/mina-tankar-om-morgellons-sjukdom/ . Det intressanta blir att se, vad som händer på sikt med sjukdomstalet i Sverige. En gång har någon sjuksköterska från Halmstad skrivit att människor har allt mer besvärligare med luftvägar.

  Sen kan man undra om att våra myndigheter som är beredda att beskatta oss till döds, när det på allvar diskuteras t.o.m. hur mycket metangas en kossa producerar, hur kan dessa myndigheter strunta i och tillåta att kolla upp chemtrails.

  Myndigheternas policy verkar vara att vad som än händer så är det CO2.s fel. CO2 som idag heter så fint klimatförändring. Dör träden? Är träden anfallna av svamp? Är det röta i skog? Allt är klimatförändringens fel! Att de besprutar oss är helt oviktig. Varför?

  CO2 politik och klimatförändring ger dålig samvete åt medborgare! Detta leder till legitima skattehöjningar.

  Chemtrails å andra sidan leder till allmänhetens fråga VARFÖR? Varför gör ni så mot oss! Detta leder till skadeståndskrav och till söndring av den manipulerande makten!

  Om inget händer och detta inte upphör så befarar jag att människor kommer till insikt, men till priset av att de kommer att se sina närmaste dö i fruktansvärda plågor och sjukdomar. Detta är jag övertygat om! Henry Kissinger sa följande: “Allt kommer att bli annorlunda, många kommer att lida. Det bli infört en ny världsordning. De som överlever kommer att leva i en mycket bättre värld. En värld som vi har längtat efter blir till en realitet.”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *