Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Fd myndighetsperson Clifford Carnicom undersöker “cloud seeding”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 april 2014
- NewsVoice redaktion

Satellite Chemtrails

Det skrivs mycket och spekuleras om cloud seeding. Fakta och konspirationsteorier blandas friskt och som läsare lämnas man ofta förvirrad och handlingsförlamad. Dessa känslor och tillstånd är klassiska kännetecken på att man inte står stadigt på kunskap och vetande.

Text: Danijel Trkulja,  www.CanYou.se | Foto: NASA

Det finns 7 miljarder människor på denna planet, man kan fråga sig; finns det personer med rätt kompetens som har tagit steget och studerat cloud seeding på ett ärligt och vetenskapligt sätt och finns det någon som har tagit prover? Så att man en gång för alla kan skippa spekulationerna.

Clifford Carnicom har på sin fritid tillsammans med 10 andra forskare tagit prover för att undersöka vad som finns luften. Clifford har som forskare varit anställd av USA: s myndigheter i 15 år, inom tre olika byråer, bland annat Department of Defense, The Bureau of Land Management, and the United States Forest Service.

“Det finns sätt att veta, säger Clifford, det är göra observationer, ta prover och göra mätningar.”

År 1999 när Clifford började ta prover så hittade han de olika metallerna som ofta dyker upp i sammanhang när det talas om cloud seeding. Men han hittade också det som han då kallade unusual biological components: ovanliga biologiska komponenter.

“När jag egentligen berättade vad jag hittade, så blev folk skrämda, men ska man vara mer specifik så hittade jag röda blodceller. Dessa blodceller är inga vanliga blodceller utan de är frystorkade och genetisk modifierade och halvsyntetiska.”

De låter som taget ur en science-fiction film och man kan undra om det inte var något misstag eller engångsföreteelse.  Men dessa frystorkade blodceller har sedan 1999 dykt upp med en repeterbarhet i proverna som Carnicom institutet tar.

nanonteknik

Dessa celler är som en form av levande teknik som bygger sig själva och försörjer sig med hjälp av kroppens egna energier. Många tror att det är science-fiction att man med  nanoteknik kan lägga in material som kan bygga sig själva inne i kroppen, och prata med cellerna på cellernas språk. Detta är dock ingen hemlighet läs Sveriges Radios intervju “Nanomaterial bygger sig själv i kroppen” med Samuel Stupp från Northwestern University i Chicago.

Carnicom-institutet har studerat denna ”levande” teknologi på olika sätt. Hur den interagerar med människan, djur och växter. Man har odlat dessa fibrer och bakterier som finns i blodcellerna och fastställt vilka faktorer som hämmar tillväxten och vilka som ökar tillväxten. Man har också fastslagit att det är en direkt koppling mellan Morgellons sjukdom och dessa frystorkade blodceller som man hittat i luftproverna.

“Morgellons situationen är helt underskattad i dess betydelse och distribution. Många tror att det handlar om ca 10’000 människor i världen som har blivit drabbade av Morgellons sjukdom. I själva verket så pekar mycket på att en stor del av all biologiskt liv på planeten har blivit påverkade och förändrade med denna nya livsform”, säger Carnicom.

Frågan är hur tillförlitlig är Carnicoms institutets forskning? De vet vi tyvärr inte. Vi vet att dessa personer som jobbar aktivt på institutet gör en ekonomisk och karriärmässig uppoffring, då de utför allt arbete utan ekonomisk kompensation. Utan tvekan är de eldsjälar, men det säger tyvärr inget om deras kompetens.

Deras arbete behöver granskas av andra sakkunniga. Tyvärr har inga myndigheter intresserat sig för Carnicoms prover och forskning, text EPA US Environmental Protection Agency har inte velat analysera prover som Carnicom institutet har delat med sig av.

På samma sätt som i USA så är den officiella ståndpunkten av svenska myndigheter att Morgellons sjukdom är en psykisk sjukdom, en fantasiprodukt av psykisk sjuka personer. Denna hållning har man trots att dessa personer har fysiska bevis i form av halv-syntetiska fibrer som kommer ut ur deras kroppar.

Frågan är hur länge kan myndigheter upprätthålla en sådan ställning när allt fler personer blir drabbade och allt fler sakkunniga personer intresserar sig för detta nya fenomen?

Denna videopresentation är en väldigt god introduktion till Carnicom institutetets arbete.

Carnicom institutets hemsida: Carnicominstitute.org

Text: Danijel Trkulja, www.CanYou.se


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq