Amerikanska staten lanserar lättförståelig klimatinformation

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 maj 2014
- NewsVoice redaktion

White_House_Photo_Ad_MeskensAmerikanska National Climate Assessment (NCA) har skapat en webbplats som med bilder och grafer visar både hur klimatförändringar påverkat världen och hur de kommer att påverka framöver. Samtidigt skärper Vita Huset tonen angående klimatförändringarna på twitter och har nu i en viktig symbolisk handling solpaneler på sitt tak.

Foto: Ad Meskens, Wikimedia Commons

Läs mer på Supermiljöbloggen

Tips från Jens Rundberg


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq