Föredrag 25 maj med Christopher Bollyn: Vad hände 11:e september 2001?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 maj 2014
- NewsVoice redaktion

DCFC0051.JPGANNONS. Christopher Bollyn är en amerikansk journalist som har studerat händelserna i New York 11:e september 2001. Han hjälpte professor Steven E. Jones våren och sommaren 2006 när Jones fann spår av sprängämnet thermit i dammet från tvillingtornen.

Upptäckten av och diskussionen om thermit vid förödelsen av World Trade Center resulterade i stora problem för de båda, vilket senare ledde till landsflykt för Bollyn.

Språk: engelska
Tid: Söndag 25:e maj kl. 13:00
Plats: TR-huset, Storgatan 3, Göteborg
Inträde: 100 kr
Fika serveras i pausen

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Reservation. Nu påstås det via mail till redaktionen att Christopher Bollyn är antisemit. Det var ju inte bra om det överhuvudtaget stämmer. OM det stämmer tar självklart NewsVoice avstånd från den attityden. Tipset om föredraget får dock ligga kvar eftersom föredraget handlar om WTC 911. / Redaktören NewsVoice

  • Reservation. Nu påstås det via mail till redaktionen att Christopher Bollyn är antisemit. Det var ju inte bra om det överhuvudtaget stämmer. OM det stämmer tar självklart NewsVoice avstånd från den attityden. Tipset om föredraget får dock ligga kvar eftersom föredraget handlar om WTC 911. / Redaktören NewsVoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *