Föredrag 25 maj med Christopher Bollyn: Vad hände 11:e september 2001?

  1
  264

  DCFC0051.JPGChristopher Bollyn är en amerikansk journalist som har studerat händelserna i New York 11:e september 2001. Han hjälpte professor Steven E. Jones våren och sommaren 2006 när Jones fann spår av sprängämnet thermit i dammet från tvillingtornen.

  Upptäckten av och diskussionen om thermit vid förödelsen av World Trade Center resulterade i stora problem för de båda, vilket senare ledde till landsflykt för Bollyn.

  Språk: engelska
  Tid: Söndag 25:e maj kl. 13:00
  Plats: TR-huset, Storgatan 3, Göteborg
  Inträde: 100 kr
  Fika serveras i pausen

  Läs mer  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  1 KOMMENTAR

  1. Reservation. Nu påstås det via mail till redaktionen att Christopher Bollyn är antisemit. Det var ju inte bra om det överhuvudtaget stämmer. OM det stämmer tar självklart NewsVoice avstånd från den attityden. Tipset om föredraget får dock ligga kvar eftersom föredraget handlar om WTC 911. / Redaktören NewsVoice

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här