Le Pen anser att ebolaviruset kan reducera invandringsproblemet

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 maj 2014
- NewsVoice redaktion

Jean-Marie Le PenDN. Jean-Marie Le Pen (87) som grundade den franska extremhögerpartiet Front National, tycker att det dödliga ebolaviruset gott kan lösa den globala befolkningsexplosionen och i förlängningen även Europas invandringsproblem.

Jean-Marie Le Pen menar att  ”Herr Ebola” skulle kunna lösa ”den demografiska explosionen” på tre månader.

“Denna massiva invandring riskerar att producera ett veritabelt utbyte av populationer, om inte makten går över i våra händer i tid för att vi ska kunna sätta stopp för denna dekadensens politik, som har pågått under decennier”, Jean-Marie Le Pen

Le Pen noterar att hans uttalande nu snurrar på nätet, men menar att frasen i fråga inte bär någon speciell betydelse.

I andra sammanhang har idén “snurrat” att AIDS haft samma funktion [red. anm].

Läs mer i DN | Foto: ManuelWikimedia Commons


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jo man kan säga att det är Ett parti. Du använder bara massa ord som just nu är de mest politiskt korkade (korrekta), tex inkluderande… vilket är ett modeord nu i den bakvända världen. Jag mår nästan illa av att läsa din journal. Tror du någon har intresse av att läsa om dina problem?Jag tycker uppriktigt synd om hur folk låtit sig hjärntvättas.
  Tillsamammans har ”partierna” för samhället dit det nu är – det gamla med tex värdekonservatism la de bort, för vårt land är inom en speciell agenda. Då är allt ont, och inom aliens/elitens agenda med att förstöra mänskligheten.
  Man ser naturligtvis till att använda ord – de är vapen – oh du rabblar upp dessa, och tror på det…, jämlikhet… osv. Du vet inte vad du talar om. Inget av vad du skriver är ok.
  Meningen emd sitt liv är inte att gå emot sin natur, utan att bättra sig, för att kunna återvända. Det du skriver är symptom, eller tidens tecken, vilka alla kommer att bli fler, ju mer människan är ur kurs – och vänder sin natur ryggen, eller man kan säga följer sin demoniska natur, eller alien – och man går ned i smeten. Inget av vad du skriver återspeglar vad ett samhälle är inom som inte är i ending kalpa, slutdharma, eller vad man ska säga. Rådgivare till Putin har skrivit om det… och det vet om tidens kamp, mellan ont/fel och gott/rätt. Därför får man tex sådana som dig emot sig:
  ——
  Ont om tid… jag återkommer senare, men klistrar in:
  All successful organizations are hierarchical. The heterosexual family is male dominated. If you wanted to destroy it, you promote equality. Our culture is doing this.
  ”Man follows the earth, the earth follows heaven, heaven follows the Tao, and the Tao follows what is natural.” [2] In ancient China people believed in complying with [….]

  [Texten är kortad eftersom den är längre än 300 ord. Du kan få tillbaka den genom att maila mig från en riktig epostadress. Tänk på att hålla god ton när du skriver. / red ]

 • Vaccinkampanjer kan vara orsaken till ny AIDS-liknande sjukdom

  Forskare har identifierat mystiska nya AIDS-liknande symtom hos mängder av människor i Asien och Afrika. Denna nya sjukdom är dessutom resistent mot läkemedel som tidigare visat sig gynnsam mot HIV. Vid samma tid som detta uppstått ägde vaccinprövningar rum i flera regioner i båda kontinenterna. Tillfällighet eller samband?

  http://vaccin.me/2012/09/09/vaccinkampanjer-kan-vara-orsaken-till-ny-aids-liknande-sjukdom/

 • Jag undrar om det är inte han som skapade och spriddare sjukdomen i Afrika för att eliminera alla Afrikaner? eftersom franskarna är alltid i västafrikanska länder och håller på med forskning och jag vet inte vad nu igen.

 • Ansgar, jag håller inte med dig om att allt är ett parti. Jag ser olika partier i världen och olika politiska ideologier. Och för din informations skull så är jag varken till höger eller vänster i den traditionella politiska skalan. Jag tror på ett inkluderande samhälle där människor oavsett etnisk bakgrund, religiös tillhörighet och tro, HBT-sexualitet och könsidentitet får plats.

  Jag ställer mig inte bakom den ideologin som utgår från etnonationalism, som Front National gör tydligt i Frankrike och Sverigedemokraterna, Svenskarnas Parti m fl gör i Sverige. Tvärtom så tror jag på att öppna upp gränserna och jag tror på det mångkulturella samhället och mångfald därför att jag tror på människors rätt att vara sig själva.

  Jag står bakom jämställdhet, jämlikhet och att människor får ha vilken könsidentitet de upplever inom sig och att människor själva bestämmer vilka de har sex med. Människor väljer inte att bli HBTQ-personer, det är ingen intellektuell idé eller ens en ideologi, utan människor föds till det. Och det är fullkomligt naturligt.

  Jag är stark kritisk till de etnonationalistiska partiernas förföljelse av människor av olika etniska bakgrunder, kulturer och HBTQ-identiteter.

  Och jag tycker det är fantastiskt att Conchita Wurst vann Eurovision.

 • Tycker det är du som bara upprepar propaganda, vilket inte håller.
  Du ser det just i “vi och dom”, höger och vänster.
  Förstår du inte att det är ETT PARTI med olika avdelningar – eller det är EN kraft bakom den politiska fasaden eller scharaden.

  Tillsammans har de rott skutan dit Europa nu är, i upplösning.

  Ska man säga vad det traditionellt är inom så är det inom vänster, allt är vänster därute som styrt, och extremism. Skalan är så förskjuten sedan sextiotalet.

  För det är det man uppnått i framför allt Sverige just det som är vad Marxismens mål är – upplös det som har gränser, som definieras av det – alltså själva livet… man/kvinna, familj etc. Nu är vi framme vid schlagerlandet där man har bröst och påmålat skägg. Hur sjukt får det bli innan sådana personer som du släpper felaktig förståelse och villfarelser?

 • Fascism och högerextremism firar triumfer i Europa just nu och Le Pens uttalande är tragiskt. I en värld av ekonomisk trubbel så finns det människor som ser andra som hot, andra kulturer, andra hudfärger blir hotfullt och de skrålar det återkommande mantrat “hotar välfärden”. En välfärd som bygger på att utesluta människor, på att exkludera och skapa ett vi och dom, det är ingen äkta välfärd. Högerdominerade regeringar i Europa har de senaste åren monterat ner välfärden, inte minst i Sverige, och därmed försökt skapa ett vi och dom. Jag är övertygad över att vi kan ha en inkluderande välfärd istället för en exkluderande, men att det fordrar ett nytt politiskt paradigm och en ny ekonomisk politik.

 • Ja något lär “tingens ordning” lansera ut för den fd mänsklighetens definitiva nedmultning, för denna omgång. Ebola eller något liknande blir nog bra.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *