Pearl Jam: Release

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 maj 2014
- NewsVoice redaktion

Pearl Jam är ett amerikanskt rockband från Seattle, USA grundat i början på 1990-talet. Pearl Jam är nära förknippat med grungemusikens framväxt och de räknas som ett av de fyra stora banden i grungerörelsen med Nirvana, Alice in Chains och Soundgarden. Pearl Jam är ett av få band som var med och startade upp den alternativa rocken i början av 1990-talet som fortfarande är aktiva och till och med juli 2006 har man sålt nästan 30 miljoner album bara i USA och över 60 miljoner världen över. / Wikipedia


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Pearl Jam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *