RT.com: GMO producers should be punished as terrorists, Russian MPs say

publicerad 15 maj 2014
- Henrik G

GMO Russia RT.comA draft law submitted to the Russian parliament seeks to impose punishment up to criminal prosecution to producers of genetically-modified organisms harmful to health or the environment.

The draft legislation submitted on Wednesday amends Russia’s law regulating GMOs and some other laws and provides for disciplinary action against individuals and firms, which produce or distribute harmful biotech products and government officials who fail to properly control them.

Faksimil from RT.com, photo by Thierry Roge

Read more on RT.com


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Bra ide.Märklig att inget annat land har kommit på en liknande ide, det är bara så vi kan göra oss av med sådan kriminell verksamhet.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *