SVT.se: Visselblåsare på sjukhus avstängd

  2

  Skånes-universitetssjukhus-akutenEn läkare på Skånes universitetssjukhus som också är facklig representant för Malmö läkarförening, som slog larm om missförhållanden på arbetsplatsen, har stängts av från sin tjänst.

  Foto: Wikimedia Commons

  En läkaren och flera av hennes kolleger kritiserade sin chef för att denne hade anställt en vän som konsult på avdelningen med en månadslön på 240,000 kr. Läkaren som fick sparken var den enda som öppet framträdde med sitt namn.

  Läs mer


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  2 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Danne
  Gäst
  20 maj 2014 kl 15:29

  Pyramider och pyramidspel.. Huga! Tacka vet jag kooperativa lösningar där alla får vara med och bestämma + ta del av eventuella bonusar. För det är ju som dom säger, makt korrumperar och fullständig makt korrumperar fullständigt. I Sverige har vi ingen korruption eftersom vi inte har några lagar för det. Jättepraktiskt! Svängdörrs-principen mellan näringsliv och statsapparaten fortgår. Inte ens i imperialistiska länder som t.ex England/Frankrike tillåter man sådant idag efter otaliga skanadaler..

  Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Revolving_door_(politics)

  Robby
  Robby
  Gäst
  7 maj 2014 kl 20:43

  Intressant. Ingen vågar lämnar kommentar till artikeln. Jag misstänker antingen läkaren är invandrare eller allmänheten kallar henne för dum för att hon bryr sig. Skandal. Fy på fega människor. Tystnaden är värre en döden.