SVT.se: Visselblåsare på sjukhus avstängd

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 maj 2014
- NewsVoice redaktion

Skånes-universitetssjukhus-akutenEn läkare på Skånes universitetssjukhus som också är facklig representant för Malmö läkarförening, som slog larm om missförhållanden på arbetsplatsen, har stängts av från sin tjänst.

Foto: Wikimedia Commons

En läkaren och flera av hennes kolleger kritiserade sin chef för att denne hade anställt en vän som konsult på avdelningen med en månadslön på 240,000 kr. Läkaren som fick sparken var den enda som öppet framträdde med sitt namn.

Läs merSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Pyramider och pyramidspel.. Huga! Tacka vet jag kooperativa lösningar där alla får vara med och bestämma + ta del av eventuella bonusar. För det är ju som dom säger, makt korrumperar och fullständig makt korrumperar fullständigt. I Sverige har vi ingen korruption eftersom vi inte har några lagar för det. Jättepraktiskt! Svängdörrs-principen mellan näringsliv och statsapparaten fortgår. Inte ens i imperialistiska länder som t.ex England/Frankrike tillåter man sådant idag efter otaliga skanadaler..

    Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Revolving_door_(politics)

  • Intressant. Ingen vågar lämnar kommentar till artikeln. Jag misstänker antingen läkaren är invandrare eller allmänheten kallar henne för dum för att hon bryr sig. Skandal. Fy på fega människor. Tystnaden är värre en döden.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *