Utbildningsradion ”Conspiracy” 9 maj handlade om aliens

  4
  204

  SVT konspiration
  Utbildningsradion sände i premiäravsnittet av ”Conspiracy” om ämnet ”aliens” och reportage-teamet besökte Roswell, New Mexico, England och andra ställen. Avsnittet sändes den fredag 9 maj 2014 och är tillgängligt till fredag 7 november 2014 på webben.

  Se på UR Play


   
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  4 KOMMENTARER

  1. ordet konspirationsteori är en uppfinning för att smutskasta en sanningssökande, när en sanning måste döljas med en avledning. Alltså är sanningen inte avslöjad så länge som rykten, teorier och sökande fortlever.
   Sanningen omintetgör all förvirring i ämnet.

  2. sannolikt skulle ni som skriver dessa inlägg ropa ”konspirationsteori” om jag berättade vad jag faktiskt varit med om under ett antal år. Allt handlar bara om referensramar. Ju snävare dess bättre för såväl makteliten som personen själv. Vidgad referensram = frihet dvs helläskigt. Alltså stäng dörren och titta på VMhockeyn istället!

  3. Ja Zecharia, så tycks livet rulla på. — Sova, jobba, titta TV ..mat och dryck (gärna high carb) och stora chips&godis-skålar till helgen!
   En snäv tillvaro som tycks vara allt många människor förväntar sig av livet. Inte se, inte höra, inte tala ..springa runt i ekorrhjulet… …

   De människor som kan ’think outside the box’ har också upplevelser ’outside the box’ och det är klart att det är helläskigt, inte så mycket för ’den sovande massan’ som för ’makteliten’ – som ju vill ha gräsrötterna ’well and truly in the box’. 😉

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här