Utbildningsradion “Conspiracy” 9 maj handlade om aliens

publicerad 14 maj 2014
- Henrik G

SVT konspiration
Utbildningsradion sände i premiäravsnittet av “Conspiracy” om ämnet “aliens” och reportage-teamet besökte Roswell, New Mexico, England och andra ställen. Avsnittet sändes den fredag 9 maj 2014 och är tillgängligt till fredag 7 november 2014 på webben.

Se på UR Play


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ja Zecharia, så tycks livet rulla på. — Sova, jobba, titta TV ..mat och dryck (gärna high carb) och stora chips&godis-skålar till helgen!
  En snäv tillvaro som tycks vara allt många människor förväntar sig av livet. Inte se, inte höra, inte tala ..springa runt i ekorrhjulet… …

  De människor som kan ‘think outside the box’ har också upplevelser ‘outside the box’ och det är klart att det är helläskigt, inte så mycket för ‘den sovande massan’ som för ‘makteliten’ – som ju vill ha gräsrötterna ‘well and truly in the box’. 😉

 • sannolikt skulle ni som skriver dessa inlägg ropa “konspirationsteori” om jag berättade vad jag faktiskt varit med om under ett antal år. Allt handlar bara om referensramar. Ju snävare dess bättre för såväl makteliten som personen själv. Vidgad referensram = frihet dvs helläskigt. Alltså stäng dörren och titta på VMhockeyn istället!

 • ordet konspirationsteori är en uppfinning för att smutskasta en sanningssökande, när en sanning måste döljas med en avledning. Alltså är sanningen inte avslöjad så länge som rykten, teorier och sökande fortlever.
  Sanningen omintetgör all förvirring i ämnet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *