Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Den gigantiska bankbluffen och hur vi kan ta oss ur det – Per Lundgren

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 juli 2014
- NewsVoice redaktion

Per LundgrenI Per Lundgrens trilogi får läsaren veta hur mänskligheten har lurats under århundraden av bankvärlden in i en fälla som denna mänsklighet inte kan ta sig ur utan hjälp. Alla, från enskilda individer till hela nationer, är i klorna på banksystemet och en kapitalistisk ekonomi som är destruktiv.

Per Lundgren som kallar sig konstitutionell logiker vill visa en väg ut ur detta underminerande kapitalistiska ekonomiska system, hur vi kan bygga upp ekonomier där alla har tillgång till pengar i en sann demokratisk anda, alla till gagn, skriver Lundgren på sin sajt Nyaekonomiskasystemet.se.Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq