Den gigantiska bankbluffen och hur vi kan ta oss ur det – Per Lundgren

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 juli 2014
- NewsVoice redaktion

I Per Lundgrens trilogi får läsaren veta hur mänskligheten har lurats under århundraden av bankvärlden in i en fälla som denna mänsklighet inte kan ta sig ur utan hjälp. Alla, från enskilda individer till hela nationer, är i klorna på banksystemet och en kapitalistisk ekonomi som är destruktiv.

Per Lundgren som kallar sig konstitutionell logiker vill visa en väg ut ur detta underminerande kapitalistiska ekonomiska system, hur vi kan bygga upp ekonomier där alla har tillgång till pengar i en sann demokratisk anda, alla till gagn, skriver Lundgren på sin sajt Nyaekonomiskasystemet.se.Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq