Färjan-Håkan testar harakirikorv

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 augusti 2014
- NewsVoice redaktion

Färjan-Håkan som gillar stark mat och är känd från TV försöker äta upp en harakiri-korv alltså självmordskorv. För att få äta den måste man skriva på ett kontrakt som friskriver korvförsäljaren allt ansvar. Receptet är hemligt.

Styrkan mäts i scoville (Scoville Heat Units) och självmordskorven ligger på mellan 1 till 2, 9 miljoner Scoville enligt försäljaren. Skalan går upp till 16 miljoner Scoville och den styrkan upplever den som äter rent Capsaicin från chili.

Notera hur Färjan-Håkans kropp tar över och övertrumfar hans mentala viljekraft att försök avsluta korven.

Harakiri-korven finns till försäljning i Gamla Stan, Stockholm.

Helldog.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *