Georgia Guidestones får gåtfull 2014-uppdatering

publicerad 23 september 2014
- av Torbjörn Sassersson red.

Den gåtfulla och mycket stora stensättningen kallad “Georgia Guidestones” som restes 1980 av okända personer och med okänd finansiering utgör ett manifest som beskriver riktlinjer för hur hela världen ska administreras. Nyligen blev stensättningen uppdaterad med en platta med årtalet 2014. Spekulationer om vad det betyder sprids nu på nätet.

I en av “Georgia Guidestones” 10 riktlinjer framställs att världens population måste hållas på en nivå av maximalt 500 miljoner människor i samspel med naturen. Problemet är att världens befolkning idag ligger på över 7, 2 miljarder människor och siffran stiger för varje sekund enligt Worldometers beräkning i realtid.

Om “Georgia Guidestones” är en verklig manual för hur världen ska styras upp blir det märkligt att upphovet och bakgrunden till stensättningen hålls i ett mörker.

Källa: InfoWars

Georgia GuidestonesSå här kan du stötta Newsvoice

 • En tanke bara. Om människan inte reproducerar sig själv, från dax datum, finns inte en enda människa kvar i livet om 120 år och mänskligheten är då med andra ord utrotad frö evigt.

 • If you understand what Agenda 21 and agenda 30 is all about YOU also understand that the stones mean what is written on them: they do want to lessen the world’s population to only 500 miljons, so they can control people better. Billions of people is hard if not impossible to control. Seems as if I am not being able to post?

 • If you understand what Agenda 21 and agenda 30 is all about YOU also understand that the stones mean what is written on them: they do want to lessen the world’s population to only 500 miljons, so they can control people better. Billions of people is hard if not impossible to control.

 • I böckerna av Carlos Castaneda talar hans lärare ofta om risken att gå vilse, dels på den här planeten och i synnerhet mentalt och även i andra av de “rum” tillvaron består av.
  Den som ser utåt förlorar sig själv, den som ser inåt förlorar sin omgivning, de s.k. vännerna.
  Vad väljer du?

 • Många vackra ord. Minns att det är din själ det handlar om. Endast DU styr över den. Om du väljer att gå i konflikt, eller lämnar allt och ägnar dig åt din egen inre utveckling – det är DITT val. Ingen kan hindra dig från att utveckla dig själv.
  Om du sedan väljer att göra eller inte göra det – ditt val.
  Verkligheten är inte det vi ser dagligdags, det är blott en illusion. Skala bort egot, låt din själ styra och du kommer att upptäcka bit för bit den stora verkligheten. Den kan verka skrämmande till en början, men successivt finner du din inre stabilitet. Då faller allt denna “civilisation” står för platt till marken.
  Värt besväret? För min del – JA!!

 • 2014. Stenarna är ett tidsdokument för framtida generationer. Vi har ännu inte resultaten av det som sker. 2014 betecknar när den förutbestämda befolkningskontrollen inleds i ett skarpt läge. Ebolaepidemin implementeras. Bariumhalten i atmosfären har kommit upp till en för organismen skadlig nivå. Benstommen hos individer förändras då calcium ersätts av barium som har samma kemiska komposition. Detta dnnebär att rörligheten försämras och den fysiska försvarsförmågan minskar. Psyket är ju redan decimerat hos stora delar av befolkningen med hjälp av massiv mind control. Man har också under flera decennier via krig skapat förflyttning av folkmängder till elektroniktäta områden där de lättare utsätts både för fysiskt skadlig strålning via mobilmaster och propagandan för det eviga kriget som en lösning på alla problem. Allt detta cementerar vad den självvalda styrande klassen på några få tusen penningstinna personer trodde var den enda utvägen. De är tyvärr för intellektuellt degenererade för att kunna stoppa denna pågående process som nu pågår per automatik med ekonomiska incitament. Det hjälper således inte ens att börja avrätta dem för att stoppa eländet. Även om det nu skulle ge en tillfällig lösning i form av politiska poänger till nya opportunister eller för att tillfredställa ett för människan naturligt hämdbegär. Bollen ligger således hos att var och en börjar tänka och agera samt att samarbeta.

 • @Armaggon Visst kan man tolka texterna som man vill, faktum är bara att det under några hundra år funnits grupper som velat påskynda den naturliga avgången med drastiska metoder. Givetvis med motsatt verkan, befolkningstalen har rusat i höjden som allt annat i naturen när det hotas. Det är fred och välstånd som ger ordet familjeplanering en mening, i krigstider och vid fattigdom är det ett uttryck för folkmord.

  • Du har helt rätt, det jag menar är bara simpelt, om man planerar en global konspiration där man ska ha ihjäl 90% av jordens befolkning så reser man inte ett monument där man deklarerar detta på åtta språk i förväg som förvarning.

   Om man resonerar/nöjer sig med den logiken så inbillar man sig att man är intelligentare än sin “fiende” som man anklagar för styra världen, men samtidigt avslöjad av logik/bevis som tyder på intelligenskvot i par med ens skostorlek.

   Likaså att om man är inblandad i toppen av någon organisation, vare sig det är en religion eller en militärmakt så utför man aldrig attentat mot sin fiende i sitt egna namn, utan använder antika metoder som vi refererar till som “red flags”.

   Exempelvis, är jag extrem Kristen, och vill forcera min religion på övriga världen, så attackerar jag inte min fiende, t ex en Islamsk moské, då jag hade dragit på mig alla religioner och icke religiösa människor emot mig och den religion jag representerar, jag hade istället om jag har något innanför pannbenet, “förklätt” mig till min fiende, och sprängt attackerat “mig själv”, ett land en kyrka eller synagoga, och på så sätt fått hela världens empati, och riktat hat, sorg och ilska mot religionen som utgett sig för att ha utfört illdådet, fantastiskt mycket mer effektivt.

   • Det finns alltid idioter som utgör undantaget, men att underskatta sin fiende är en metod som aldrig existerar inom professionellt intelligenssamlande, om du t ex jobbar med vapen, eller låt oss säga krigsföring med mobila fordon, typ “stridsplan”, så lägger man som militärisk intelligenssamlande elit INTE ner otroliga resurser och mödor på att i hemlighet ta fram teknik som är den bästa och senaste tillgängliga, endast för att veckan efter visa upp resultatet för hela världen på den lokala flygshowen, eller sälja produkten till “allierade” vilket i princip är att ge bort produkten och låta sin fiende studera och överträffa ens senaste teknik, vilket blir ens nederlag.

    Nej, all teknik som är offiiciel, registrerad och känd för civila individer via “Public entertainment”/media, är all för länge sedan utdaterad teknik, som skall ge sken av taktik/kapacitet, men såklart redan är ersatt av teknik som är den gamla överlägsen till den grad att den är oanvändbar i jämförelse.

    Många “teorier” och “konspirationer”(inte alla) är ofta endast reflektioner av individers rädsla i kombination med extremt begränsad logik och korta tankegång.

    Du är säkert medveten om allt detta, att det iaf är mer hypotetiskt möjlig logik och beteende hos en intelligent översittare än den mest basala ytliga första reaktionen logik.
    Men jag kände för att nämna detta utifall nån inte reflekterat över denna möjlighet.

 • Dom som skrev det här talar inte om att utrota 6.5 miljarder liv, den som tolkar det på det sättet har en hel del negativa, destruktiva beteenden tankar i sinnestillståndet att bearbeta.

  Med empati, förståelse och känsla med samhörighet med resten av den planetära organismen, och Allt som existerar, så kommer människan i ren förståelse och högre syfte självmant nöja sig med ett eller två barn, och en del kommer se sitt syfte som annat än att uppfostra egen avkomma. Detta kommer resultera i mindre antal människor, men betydligt STÖRRE möjligheter och utveckling.

  När vi hittat tillbaka till våra rötter så kommer naturligt och självmant med glädje existera i balans med planeten. Det kan ta så lite som en till två generationer när folk FÖRSTÅR istället för att resonera med fruktan och maktlöshet, vilket är hela anledningen till vår situation.

  Jag påstår inte att vissa negativa och maktsökande element inte existerar, jag påstår bara att det är fel att lägga betydelse i andras ord tankar, bara för att man inte förstår eller nått dit än själv.

  Allting har en polaritet, finns det kontrollerande negativa intellekt, så finns det också positiva intellekt, den enda skillnaden är att den positiva alltid är större än den negativa, den negativa polariteten begränsas alltid till den positiva, den negativa är uppkommen och “föder” sig på den positiva, den positiva är alltid primär.

  I vår generation, om medvetandet, viljan och förståelsen kan tillåtas, så kan vi använda vår “nackdel” till en fördel, det stämmer att vi kommer döda oss själva och allt annat liv genom att ignorera balansen naturen resonerar med, men det betyder inte att 6,5 miljarder människor inte är välkomna och ÄMNADE att ta klivet till att bebo och befolka hem som har behov och är lämpade för att husera större antal av vårt potentiella fantastiska släkte.

 • Stensättningen kan ju bara har betalats av de som har pengar. Låter som en manifest av Illuminates som skrev detta 1890 i deras Bibel. Vi är på god väg att utrota mänskligheten med tanke på alla gifter vi får i oss och de lögner vi utsättes för. Kanske man skulle föreslå frivilliga fram till självmord. Vi läste häromdagen att Ebola hjälpen i Afrika är mest till för de som jobbar med de sjuka men inte för de sjuka själv, den hjälpen är för liten och för sent trots alla sköna löften,.låter detta inte bekant? För mig ja. Det jag undrar är det med växande befolkningstal, vi läser dagligen i tidningar hur många människor som dör av sjukdomar, svält, krig mord och dråp, med detta i åtanke kan befolkningssiffran knappast växer i den graden, eller är det också en skröna som vi skall tro ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *