The Times: ”Sverige ett blöjland med otacksamma väljare”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 september 2014
- NewsVoice redaktion

Aftonbladet. Bloomberg menar att valet störtat Sverige ner i en tumultartat tillvaro. The Economist skriver att väljarna verkar otacksamma trots god ekonomisk utveckling. Det svenska riksdagsvalet omnämns i flera av de stora internationella medierna.

Den konservativa tidningen The Times omnämner i en ledare Sverige som ”blöjland”, där väljarna borde fokuserat mer på att väga vinsterna med Reinfeldts reformer än blöjor – syftande på skandalerna i den privatiserade äldreomsorgen för tre år sedan.

Läs mer i AftonbladetSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *