Anonymous initierar ”Million Mask March” i bla London 5 november 2014

1
236

million mask marchAnonymous initierar den 5 november vad som i framtidens ska bli en årlig och global manifestation med 1 miljon personer som bär 1 miljon Guy Fawkes-masker. I år förväntas åtminstone 6000 personer närvara i London.

Syftet med manifestationen är att protestera mot övervakningssamhället, statens och myndigheters övergrepp mot de mänskliga rättigheterna och en åtstramningspolitik som endast syftar till att långsamt och ekonomiskt ”svälta ut” medborgare och populationer i världen, säger Anonymous talespersoner.

Läs mer på RT.com: Anonymous Now: Million Mask March descends on London

 
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Respekt till Newsvoice som skriver om detta! Det är helt tyst i msm-media i sverige. Jag har själv mailat både Svt och flertal kommersiella tidningar (i en trevlig ton) och tipsat om denna händelse, men ingen respons… Hur kommer det sig att det verkligen uppmärksammats i internationell media, men inte i Sverige?

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här