Anonymous initierar “Million Mask March” i bla London 5 november 2014

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 november 2014
- NewsVoice redaktion

million mask marchAnonymous initierar den 5 november vad som i framtidens ska bli en årlig och global manifestation med 1 miljon personer som bär 1 miljon Guy Fawkes-masker. I år förväntas åtminstone 6000 personer närvara i London.

Syftet med manifestationen är att protestera mot övervakningssamhället, statens och myndigheters övergrepp mot de mänskliga rättigheterna och en åtstramningspolitik som endast syftar till att långsamt och ekonomiskt “svälta ut” medborgare och populationer i världen, säger Anonymous talespersoner.

Läs mer på RT.com: Anonymous Now: Million Mask March descends on London


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Respekt till Newsvoice som skriver om detta! Det är helt tyst i msm-media i sverige. Jag har själv mailat både Svt och flertal kommersiella tidningar (i en trevlig ton) och tipsat om denna händelse, men ingen respons… Hur kommer det sig att det verkligen uppmärksammats i internationell media, men inte i Sverige?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *