Anonymous initierar “Million Mask March” i bla London 5 november 2014

1

million mask marchAnonymous initierar den 5 november vad som i framtidens ska bli en årlig och global manifestation med 1 miljon personer som bär 1 miljon Guy Fawkes-masker. I år förväntas åtminstone 6000 personer närvara i London.

Syftet med manifestationen är att protestera mot övervakningssamhället, statens och myndigheters övergrepp mot de mänskliga rättigheterna och en åtstramningspolitik som endast syftar till att långsamt och ekonomiskt “svälta ut” medborgare och populationer i världen, säger Anonymous talespersoner.

Läs mer på RT.com: Anonymous Now: Million Mask March descends on London

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
zetatronica
Gäst
6 november 2015 kl 23:43

Respekt till Newsvoice som skriver om detta! Det är helt tyst i msm-media i sverige. Jag har själv mailat både Svt och flertal kommersiella tidningar (i en trevlig ton) och tipsat om denna händelse, men ingen respons… Hur kommer det sig att det verkligen uppmärksammats i internationell media, men inte i Sverige?