Ny bok om revolutionerande energiteknik – Anarchos

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 november 2014
- NewsVoice redaktion
Revolutionerande energiteknik2

Revolutionerande energiteknik2Anarchos förlag har i dagarna givit ut den facklitterära boken Revolutionerande energiteknik av författarna Jeane Manning och Joel Garbon.

Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten är i skriande behov av när det gäller nya, rena och effektiva energikällor, men nu öppnar denna bok dörrarna till de omvälvande, icke förorenande energitekniska uppfinningar som kommer att göra dessa förändringar möjliga.

Innovativa magnetmotorer, utnyttjandet av nollpunktsenergi, vatten som bränsle och andra framsteg inom den nya energins område erbjuder nycklar till en verkligt hållbar värld.

Denna spännande och lättlästa bok riktar sig till ”vanliga” människor och kräver inga specialkunskaper inom teknik eller fysik, endast ett intresse för verkliga och descentraliserade lösningar på våra energiproblem.

Läs mer om boken och beställ

Text: Peter Pettersson, Anarchos


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Anarchos