Fem sexnätverk i brittiska parlamentet utreds – Sverige ingen oskuld

publicerad 23 december 2014
- av Torbjörn Sassersson red.
Barnvagn. Foto: Lukas Gachter. Licens: Unsplash.com
Barnvagn. Foto: Lukas Gachter. Licens: Unsplash.com
Barnvagn. Foto: Lukas Gachter. Licens: Unsplash.com

VÄRLDEN. Scotland Yard bekräftar att fem sexnätverk utreds i det brittiska parlamentet. Brotten har begåtts under tillställningar där ministrar ibland iklädda masker och mantlar har genomfört våldtäkter på barn. Övergreppen har haft inslag av satanism. Vid minst två eller tre tillfällen har övergreppen lett fram till mord.

Text: Torbjörn Sassersson

Enligt brittiska medier har minst 22 politiker identifierats. 14 ministrar kom från det konservativa partiet Tory och 5 från arbetarpartiet Labour [uppgifterna varierar i olika artiklar]. Inga namn har ännu offentliggjorts.

Händelseutvecklingen idag hänger förmodligen samman med en serie avslöjanden om att TV-personligheten Sir James Wilson Vincent “Jimmy” Savile ska ha sexuellt förgripit sig på 450 personer varav många var barn och ungdomar under sin karriär. Flera av dessa försökte väcka åtal mot honom under hans livstid utan att lyckas. Offren betraktades som icke trovärdiga och man ansåg det osannolik att denne TV-personlighet och filantrop skulle agera brottsligt. Först efter Seviles död 2011 skedde en förändring. Över 450 personer har hittills kommit fram för att berätta om övergreppen. “Vidöppna ögon” var verkligen blinda, kan tyckas i efterhand.

Sir Jimmy Savile. Licens: Creative Commons
Sir Jimmy Savile. Licens: Creative Commons

Jimmy Savile in 2006 – Foto: Maximilian Schönherr

“Dr Sinason told the Sunday Express she first spoke to the victim in 1992. “She had been a patient at Stoke Mandeville in 1975 when Savile was a regular visitor.”

“She recalled being led into a room that was filled with candles on the lowest level of the hospital, somewhere that was not regularly used by staff. Several adults were there, including Jimmy Savile who, like the others, was wearing a robe and a mask.”

“She recognised him because of his distinctive voice and the fact that his blond hair was protruding from the side of the mask. He was not the leader but he was seen as important because of his fame. / “Jimmy Savile was part of satanic ring”

“Eyes Wide Shut”

En annan koppling till den nu pågående utredningen av fem sexnätverk i det brittiska parlamentet är fyndet av 100-tals barnlik som DN skrev om i artikeln: “Nästan 800 barnlik funna i septiktank”. Massgraven hittades vid ett hem för ogifta mödrar i staden Tuam på Irland, där hemmet låg åren 1925-1961. DN menade att den mest troliga orsaken till att barnen inte begravts i kistor var på grund av skam, men specialister på pedofilnätverk menar att det kan handa om barnoffer som städats undan allt eftersom övergreppen fortskridit.

De övergrepp som skett kan associeras till Stanley Kubricks sista film “Eyes Wide Shut” som hade premiär den 13 juli 1999. Filmen handlar om depraverade rika människor som roar sig med sexuella rollspelsorgier iklädda masker och mantlar. Prostitution, våld, hot, hemlighetsmakeri och mord var inslag i aktiviteterna. Stanley Kubrick själv fick aldrig se premiären av sin egen film då han han plötsligt dog av en hjärtinfarkt på natten den 7 mars 1999. En del menar att det var ett mord eftersom filmen var alltför avslöjande.

By far Kubrick’s Eyes Wide Shut, was his most cinematically expositional. With insightful aplomb he reflected the realities of the most taboo of subjects: satanic cults composed of elites, human sacrifice and paedophile networks. / Suspicious Deaths

Vad som inte är allmänt känt om filmen är att den baseras på en roman av Arthur Schnitzler vid namn Traumnovelle. Dramat i romanen utspelas i Wien på 1920-talet, men i Kubricks version sker händelserna i modern tid i New York City.

Sexnätverk i Stockholm

man_hatar_kvinnorNewsVoice har kännedom om att liknande sexnätverk, som finns med i biofilmen “Eyes Wide Shut” och som avslöjats inom det brittiska parlamentet, även existerar i Stockholm. En kvinna berättar om en mycket lyxig herrklubb dit yngre kvinnor bjuds in. I källaren finns olåsta sovrum. Första gången kvinnorna bjuds in kan de bara känna efter vad de vill, men om de kommer tillbaka är det annat som gäller [mot kompensation].

Det finns spekulationer om att Stieg Larsson hade för avsikt att avslöja svenska sexnätverk i kommande delar av den nio böcker långa serien av avslöjande romaner om den svenska baksidan, men bara tre böcker hann publiceras innan Larsson avled av en hjärtinfarkt den 9 november 2004. Endast Stieg Larssons sambo Eva Gabrielsson vet om det finns sanning i den typen av avslöjanden. Gabrielsson har fritt fram att dementera detta rykte om det är felaktigt.

En fjärde millenniebok ska komma ut i augusti 2015 enligt Norstedts förlag, men handlingen kommer inte från det halvfärdiga manus som Gabrielsson har i förvar.

Eliten skyddar sig

Vid genomläsning av brittisk och internationell press om de pågående utredningarna framträder en tydlig intressekonflikt. Dels finns en falang som försöker gå till botten och finna sanningen. De vill att de skyldiga ska åtalas och dömas hårt. Den andra falangen verkar försöka förmildra omständigheterna och minska skadeverkan på ryktet för Storbritannien, precis som under Saviles aktiva period. Den senare falangen består delvis av personer från samma maktsfär som nu utreds.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det är just sånt här man har tystat Tommy Robinson att prata om. Han säger att t.o.m domare i rättsväsendet har deltagit i dessa groomingbrott. Det är tusentals förövare(mest pakistaner) och hundratusentals offer, flickor som är 9-14 år. Några har varit i fångenskap i tio år. Detta har pågått i minst tjugo år till höga polischefer och rättsväsendets goda minne. Men sen Tommy Robinson avslöjade detta har det blivit en rättssak och det har varit domar och åtal. Det mest kända fallen kommer från Rotherham, Rockdale, Bristol och Huddersfield. Detta har gått som en epidemi i landet. Dom tjugo som blev åtalade 2018 kan jag lova ser inte brittiska ut. Dom var alla pakistanier.

 • I artikeln ovan nämns att likdelar från 800 barn hittats i en septisk tank. I detta inslag kommer mer fakta fram. Det kan handla om 9000 barn som under en period dog.

  Global News (January 17, 2021): Ireland apologizes for cruel history of child deaths at homes for unwed mothers

  https://globalnews.ca/video/rd/56fcfb46-5924-11eb-85f6-0242ac110006/

  Anhöriga/efterlevande ger skulden till dåtidens politiker och katolska kyrkan.

 • Det är bra att dessa ”monster” nu äntligen kanske ställs till svars, men det man också måste fråga sig är varför alla dessa inflytelserika personer, som tidigare har varit skyddade, nu plötsligt börjar falla? Det finns de som menar att det det pågår en dold maktkamp där det nu statueras exempel för att pressa andra mäktiga personer som också förgriper sig på barn att ställa in sig i ledet. Det pratas om att det hela egentligen handlar om att få de inom den brittiska eliten som motsätter sig fortsatt globalisering att ge upp sitt motstånd och för detta så offras en del mindre betydelsefulla medlemmar av denna grupp.

  http://www.informationskriget.se/2014/12/28/newsvoice-om-elitens-pedofilnatverk/

  Något som inte får glömmas bort när det gäller Sverige är den så kallade “Bordellhärvan” eller “Geijeraffären” som den också kallades där det blev tydligt hur eliten slöt upp för att skydda varandra.

 • De ind. som styr planetens större planerade händelser, verkar använda sig av rituella övergrepp, blodsdåd, människojakt mfl. perversiteter och illdåd , de som är med om dessa orgier och mord, blir deras slavar för livet, eftersom hållhaken på dem är så stark, och förintande om sanningen kommer fram. Droger är säkert inblandade. De använder sig av olika metoder för sitt maktutövande. Symboler, hednisk djävulsdyrkan sedan mycket lång tid tillbaks, ingår i deras kultsammankomster. De verkar följa kabalan i sin plan. Titta på kortet Tornet i Tarokortleken, påminnner oneklingen om twintower. När gamla medlemmar dör ut är redan nya yngre förmågor från de egna blodslinjerna, inskolade i både maktutövning och kultsymbolik, orgier med sexuella övergrepp och dödande är en del av deras värld. Jag kan inte låta bli att undra över vilken hållhake som maktens män har på Reinfeldt, han nöjer sig inte enbart med att försvaga landet, utan han försvagar även sitt eget parti. Menlösheterna som han framför låter för välregisserade för att bara hoppa ur munnen som grodor. Att vackra fatala unga kvinnor eller unga fagra män, använts genom historien för att få män på fall är ingenting nytt, ett gammalt strategiknep som fungerar förbluffande bra, både Assange och Kungen mfl. har i samtiden figurerat på löpet pga. av denna typ av fatala kvinnor. Libidon i sig innebär en risk för maktens män, desto större makt desto större frestelser i deras väg….desto lättare att få en hake på dessa människor

 • Det är ju precis sånt här Kevin Anett på ITCCS har undersökt under många år. En massa barn till urinvånare i Kanada som på katolska barnhem har dött under mystiska omständigheter, för att sedan grävas ned lite här och där. Skelettdelar som har hittats visar att kropparna delvis har blivit styckade. En religiös rörelse borde ju begrava barnen i gravar och definitivt inte dela upp kropparna i stycken.

  http://itccs.org/

  Det diskuteras om Vatikanens och det Brittiska och Holländska kungahusens inblandning. Det ska vara p.g.a. det här som påven Benedictus avgick och av samma orsak pratar den nya påven och Jesuitgeneralen om att avgå.

 • Stanley Kubricks dotter Vivian talar fritt om hur hans far fick kämpa för att få ut många av sina filmer beroende på ett motstånd mot dem.

  “I feel that my father was very haunted by those factions on this planet that tried to manipulate humanity. I think the films that he made, he wanted people to think for themselves, experience for themselves what ever it meant to them, but I would say that if you look at every film he made it [they] certainly address all these things that we are speaking about. I mean Clockwork Orange – though control. Ah, you know anti warfare films, that war is just pure slaughter, that it got nothing to do with the usual things that they [ohörbart] people out.” / Vivian Kubrick

  http://www.youtube.com/embed/midGLpj1asc

 • Efter att ha sett de filmer som baseras på Stieg Larssons böcker ur Millennium-serien har tankar funnits att Stieg Larsson inte dog en naturlig död. Nu när det framkommer att även Stanley Kubrik som gjort en film med liknande avslöjanden också dog av en hjärtinfarkt stärks dessa misstankar.

  Med vetskapen om att det faktiskt finns chefer inom offentlig sektor i Sverige som medvetet kan förgöra andras liv och trots omfattande bevisning får hela etablissemanget på sin sida samt att vissa nätverk kan tilltvinga sig tjänster är jag övertygad om att Millennium böckernas innehåll till viss del är tagna från verkligheten. Det ter det sig ofattbart att ingen talar i dessa termer.

  • Men vissa kommunicerar i dessa termer. Stieg Larsson, du, bloggare, TV-serier, nu även NewsVoice etc. Det finns hela tiden som en radioaktiv bakgrundsstrålning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *