On The Roofs – Vadim Makhorov och Vitaliy Raskalov tar över storskärm på skyskrapa i Hong Kong

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 december 2014
- NewsVoice redaktion

Vadim Makhorov och Vitaliy Raskalov är två urbana husklättrare och fotografer från Ukraina respektive Ryssland som sedan några år specialiserat sig på att bestiga några av de högsta byggnaderna i världen. Det sker i de tidiga morgontimmarna ofta under slutfasen av att husen byggs. Säkerheten är låg och de kan ofta obehindrat ta sig in på byggarbetsplatserna och klättra upp till toppen medan de dokumenterar allt på film.

I denna film klättrar de upp i en hög byggnad i Hong Kong tillsammans med ett par vänner. De har med sig en drönare utrustad med kamera och de är så fräcka att de även tar över en stor skärm och där visar klipp från filmen de just spelat in. De lägger in texten “What’s up Hongkong?” och sin logo “On The Roofs”, sedan sticker de snabbt från platsen innan polisen kommer. På vägen ner byter de kläder och försvinner bland vanligt folk på gatan.

Hemsida: On The Roofs

Vitaliy Raskalov and Vadim Makhorov, 21 and 25 years old, a photographers from Ukraine and Russia. Who has been doing photography for 5 years now. Together we are working on the ontheroofs project dedicated to urban exploration.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *