Bill O’Reilly tjafsar med Jon Stewart – Roliga klipp

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Bill O’Reilly är programledare för showen ”The O’Reilly Factor” på Fox News i USA. O’Reilly är en konservativ som fokuserar på amerikansk politik. Showen är det mest sedda nyhetsprogrammet på kabel-TV i USA. 2009 hade ”The O’Reilly Factor” i genomsnitt 3, 5 miljoner tittare per kväll.

Jon Stewart meddelade i februari 2015 att han lämnar ”The Daily Show” där han varit programledare i 16 år. Stewart nämndes som en av de troligaste kandidaterna till att ta över efter David Letterman som programledare för ”The Late Show”, men uppdraget gick till hans tidigare medarbetare Stephen Colbert.

Källor: video.foxnews.com och Wikipedia

Bill O'Reilly tjafsar med Jon Stewart


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq