Bill O’Reilly tjafsar med Jon Stewart – Roliga klipp

0
343

Bill O’Reilly är programledare för showen “The O’Reilly Factor” på Fox News i USA. O’Reilly är en konservativ som fokuserar på amerikansk politik. Showen är det mest sedda nyhetsprogrammet på kabel-TV i USA. 2009 hade “The O’Reilly Factor” i genomsnitt 3, 5 miljoner tittare per kväll.

Jon Stewart meddelade i februari 2015 att han lämnar “The Daily Show” där han varit programledare i 16 år. Stewart nämndes som en av de troligaste kandidaterna till att ta över efter David Letterman som programledare för “The Late Show”, men uppdraget gick till hans tidigare medarbetare Stephen Colbert.

Källor: video.foxnews.com och Wikipedia

Bill O'Reilly tjafsar med Jon Stewart


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer