Bill O’Reilly tjafsar med Jon Stewart – Roliga klipp

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 13 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Bill O’Reilly är programledare för showen “The O’Reilly Factor” på Fox News i USA. O’Reilly är en konservativ som fokuserar på amerikansk politik. Showen är det mest sedda nyhetsprogrammet på kabel-TV i USA. 2009 hade “The O’Reilly Factor” i genomsnitt 3, 5 miljoner tittare per kväll.

Jon Stewart meddelade i februari 2015 att han lämnar “The Daily Show” där han varit programledare i 16 år. Stewart nämndes som en av de troligaste kandidaterna till att ta över efter David Letterman som programledare för “The Late Show”, men uppdraget gick till hans tidigare medarbetare Stephen Colbert.

Källor: video.foxnews.com och Wikipedia

Bill O'Reilly tjafsar med Jon Stewart

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *