Gerald Celente – Europa rör sig bort från USA:s Rysslandsaggressioner efter fiasko i Ukraina

5

Gerald CelenteTrendanalytikern Gerald Celente intervjuades den 21 februari av Eric King på sin kanal King World News. Han menar att USA och EU håller på att förlora i Ukraina. Celente säger att utkomsten av konflikten i Ukraina inte bara blir en militär förlust för Väst utan även innebär att Europa drar sig tillbaka från att delta i USA:s aggressioner mot Ryssland. Han tar även upp situationen i Grekland.

Gerald Celente (1946-) är en amerikansk trendanalytiker och futurolog, företagskonsult, författare och skribent. Han ställer prognoser om den finansiella ekonomin. Celente har gästat:  Oprah Winfrey Show, Today Show, Good Morning America, CBS, Glenn Beck Show, NBC, BBC, CNN och i nyzeeländsk och kanadensisk TV.

Källa: King World NewsCelentes hemsida

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Julius
Julius
Gäst
23 februari 2015 kl 18:36

Frågan är om Obama kommer att skicka 600 soldater till Ukraina nu i Mars som han lovade eftersom om han gör det då allt var för inget nytta eftersom Ryssland har sagt kategoriskt att i så fall de kommer att gå in med trupper i Ukraina och III världskriget kommer bryta ut.Frågan är alltså om de vågar gå in ?

Rolf Löfgren
Rolf Löfgren
Gäst
23 februari 2015 kl 11:00

Den stora boven i Ukraina krisen, är de dolda makthavarna i USA. De skyller på Putin när han reagerar på USA´s klart aggressiva politik.

Obama gör ett klart uttalande som visar detta.
Obama: ‘Vi måste vrida armen på länder som inte gör som vi vill att de ska göra”

https://newsvoice.se/2015/02/11/obama-vi-maste-vrida-armen-pa-lander-som-inte-gor-som-vi-vill-att-de-ska-gora/

Eiwa
Eiwa
Gäst
23 februari 2015 kl 10:40

Följer dagligen utvecklingen i Ukraina . Det sägs att Poroshenko har flyttat ut sin familj ur Ukraina. Om det är på det viset så innebär att det vi ser nu bara är början. Samtidigt står EU länderna handfallna och åser den humanitära katastrof som nu utspelar sig i i Ukraina.
Men jag skulle vilja säga att det inte är Putin de har missbedömt utan det är Ukrainaborna.
Finns det överhuvudtaget någon statistik som visar vad det Ukrainska folket egentligen vill . Vill de tillhöra EU och den katastrofala politik som förs där med den överstatliga kontroll som snart kommer att implementeras i hela Euroland?
Jag har hört Krimbor säga att de absolut inte vill tillhöra EU pga den politik som förs där.

Birgitta
Birgitta
Gäst
23 februari 2015 kl 10:15

Gerald Celente är en intelligent analytiker. Den förda politiken i Ukraina handlar bara om att gynna de “filthy rich”. Tummen upp för hans bedömning av makthavare som “a bunch of loosers, liers, socio- and psychopaths….

Danne
Gäst
23 februari 2015 kl 09:53

Trots eller kanske pga fredöverkommelsen i Minsk som var organiserad av Ryssland, anser nu house of lords att man främst från EUs håll gjort ett dåligt jobb i Ukraina. Vad man menar med det exakt framgår inte tydligt men den speciella utredningsgruppen anser att det är ett stort misslyckande med nuvarande utvecklingen där ett visst erkännande givits till dom områden som själva förklarat självständighet, dvs. regionerna Donetsk och Lugansk.

I rapporten beskrivs detta mått av självbestämmande som – lemlästning av landet – och helt oacceptabelt.

Saxat från Aftonbladet: EU har gjort en ”katastrofal missbedömning” av Vladimir Putin och Ryssland. Medlemsländerna har misslyckats med Ukrainakrisen, enligt en rapport från brittiska överhuset. – Vi gick i sömnen in i krisen, säger Lord Christopher Tugendhat, som lett utredningen.

http://www.parliament.uk/business/committees/committees-a-z/lords-select/eu—foreign-affairs-defence-and-development-policy-sub-committee-c/news/eu-russia-report-publication/