Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Gerald Celente – Europa rör sig bort från USA:s Rysslandsaggressioner efter fiasko i Ukraina

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Gerald CelenteTrendanalytikern Gerald Celente intervjuades den 21 februari av Eric King på sin kanal King World News. Han menar att USA och EU håller på att förlora i Ukraina. Celente säger att utkomsten av konflikten i Ukraina inte bara blir en militär förlust för Väst utan även innebär att Europa drar sig tillbaka från att delta i USA:s aggressioner mot Ryssland. Han tar även upp situationen i Grekland.

Gerald Celente (1946-) är en amerikansk trendanalytiker och futurolog, företagskonsult, författare och skribent. Han ställer prognoser om den finansiella ekonomin. Celente har gästat:  Oprah Winfrey Show, Today Show, Good Morning America, CBS, Glenn Beck Show, NBC, BBC, CNN och i nyzeeländsk och kanadensisk TV.

Källa: King World NewsCelentes hemsida


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq