Gerald Celente – Europa rör sig bort från USA:s Rysslandsaggressioner efter fiasko i Ukraina

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 februari 2015
- NewsVoice redaktion

Gerald CelenteTrendanalytikern Gerald Celente intervjuades den 21 februari av Eric King på sin kanal King World News. Han menar att USA och EU håller på att förlora i Ukraina. Celente säger att utkomsten av konflikten i Ukraina inte bara blir en militär förlust för Väst utan även innebär att Europa drar sig tillbaka från att delta i USA:s aggressioner mot Ryssland. Han tar även upp situationen i Grekland.

Gerald Celente (1946-) är en amerikansk trendanalytiker och futurolog, företagskonsult, författare och skribent. Han ställer prognoser om den finansiella ekonomin. Celente har gästat:  Oprah Winfrey Show, Today Show, Good Morning America, CBS, Glenn Beck Show, NBC, BBC, CNN och i nyzeeländsk och kanadensisk TV.

Källa: King World NewsCelentes hemsida

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Frågan är om Obama kommer att skicka 600 soldater till Ukraina nu i Mars som han lovade eftersom om han gör det då allt var för inget nytta eftersom Ryssland har sagt kategoriskt att i så fall de kommer att gå in med trupper i Ukraina och III världskriget kommer bryta ut.Frågan är alltså om de vågar gå in ?

 • Följer dagligen utvecklingen i Ukraina . Det sägs att Poroshenko har flyttat ut sin familj ur Ukraina. Om det är på det viset så innebär att det vi ser nu bara är början. Samtidigt står EU länderna handfallna och åser den humanitära katastrof som nu utspelar sig i i Ukraina.
  Men jag skulle vilja säga att det inte är Putin de har missbedömt utan det är Ukrainaborna.
  Finns det överhuvudtaget någon statistik som visar vad det Ukrainska folket egentligen vill . Vill de tillhöra EU och den katastrofala politik som förs där med den överstatliga kontroll som snart kommer att implementeras i hela Euroland?
  Jag har hört Krimbor säga att de absolut inte vill tillhöra EU pga den politik som förs där.

 • Gerald Celente är en intelligent analytiker. Den förda politiken i Ukraina handlar bara om att gynna de “filthy rich”. Tummen upp för hans bedömning av makthavare som “a bunch of loosers, liers, socio- and psychopaths….

 • Trots eller kanske pga fredöverkommelsen i Minsk som var organiserad av Ryssland, anser nu house of lords att man främst från EUs håll gjort ett dåligt jobb i Ukraina. Vad man menar med det exakt framgår inte tydligt men den speciella utredningsgruppen anser att det är ett stort misslyckande med nuvarande utvecklingen där ett visst erkännande givits till dom områden som själva förklarat självständighet, dvs. regionerna Donetsk och Lugansk.

  I rapporten beskrivs detta mått av självbestämmande som – lemlästning av landet – och helt oacceptabelt.

  Saxat från Aftonbladet: EU har gjort en ”katastrofal missbedömning” av Vladimir Putin och Ryssland. Medlemsländerna har misslyckats med Ukrainakrisen, enligt en rapport från brittiska överhuset. – Vi gick i sömnen in i krisen, säger Lord Christopher Tugendhat, som lett utredningen.

  http://www.parliament.uk/business/committees/committees-a-z/lords-select/eu—foreign-affairs-defence-and-development-policy-sub-committee-c/news/eu-russia-report-publication/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *