Ståupparen Magnus Betnér läxar upp Aftonbladets redaktion

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 februari 2015
- NewsVoice redaktion
Magnus Betnér

Från “I ditt ansikte” på Kanal 5. Ståupparen Magnus Betnér läxar fullständigt skamlöst och hämningslöst upp Aftonbladets redaktion mitt framför näsan på dem. Betnér går på lina, men lyckas uttrycka det mest han känner utan att förolämpa, alltför mycket…


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Tyvärr så tappade jag all respekt som jag faktiskt hade för Betnér när han hade standup i en moské. Tydligen så vågar han vara hur hård som helst mot Aftonbladets kulturmarxister eller små MUF:are, men om han inte vågar kritisera islam eller muslimer (vilket är fullt förståeligt) så bör han inte ta jobbet.

    Se, och skäms (å hans vägnar):
    https://www.youtube.com/watch?v=FwDtuporsWs

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *