Amerikanska truppförflyttningar i skydd av natten i Estland

publicerad 19 mars 2015
- av NewsVoice

USA/Nato för flyttar 100-tals stridsfordon med amerikansk flagga i skydd av natten i Estland. Videon är inspelad [publicerad] i februari 2015 av ryska kanalen NewsFront.

USA-stridsvagnar-Baltikum-NewsFront


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Enligt uppgifter ska dessa trupper till Tyskland, genom Polen och Tjeckien. I Tjeckien har det redan börjat protester för att de inte vill ha där NATO. http://www.ceskenoviny.cz/news/zpravy/protest-to-be-staged-against-u-s-convoy-in-czech-republic/1194779

  Media i Tjeckien hotar de tänkta demonstranter med att de inte ska våga att kasta något på dessa fordon eller mot soldater. Inga tomater här inte som mot deras president. Amerikanska soldater har nämligen en total immunitet och om de känner sig rädda och i tomaterna skulle de se granater p.g.a. rädsla så kan de skjuta fritt mot massorna utan åtal! Amerikanska soldater kan endast åtalas av överordnande hos den amerikanska militären.

  Det intressanta är också en enorm aktivitet hos den tjeckiska radar understödd med aktivitet från norra jordklotet se följande länk och bilder i den: http://orgo-net.blogspot.sk/2015/03/radar-brdy-vydava-silne-pulsy-kontrola.html

 • Vad är så sensationellt med detta ?
  Estland är ju med i NATO,och fordonen kör ju med öppen flagg.

  Något som Putin och hans rövare inte gjorde i Krim och i Ukraina, där man gick in med omärkta fordon och soldater.

  G.B.

  • Det är inget som är sensationellt, men det handlar om en västlig militär mobilisering nära den ryska gränsen förutom andra mobiliseringar som USA och Nato ligger bakom runt norra, västra och södra delarna som omger Ryssland.

   Skulle vara intressant att se USA:s reaktion om motsvarande truppförflyttningar gjordes runt USA.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *