Cornell University: ISIS-terrorister är välkomna om de är vaccinerade

0

vaccinated terrorists
En dekanusassistent på Cornell University  i USA har fångats på video där denne redogör för att universitetet i princip är öppet för ISIS-terrorister att träna studenter som ett uttryck för universitetets toleranspolicy. En ISIS-terrorist kan jämföras med en coach som tränar ett sport-team, säger J. Scaffido. Avslöjandet kommer från Project Veritas som gjorde en dold inspelning. 

Mike Adams från NaturalNews konstaterar i sin artikel om universitetets policy att Cornell University samtidigt inte accepterar ovaccinerade studenter. Slutsatsen blir att ISIS-terrorister är välkomna om dessa är vaccinerade.

När reportern från Project Veritas ställer den direkta frågan om en ISIS “freedom fighter” kan komma till Cornell University för att träna studenter (like a training camp for students) svarade Scaffido:

ScaffidoYou would be allowed to do something like that. It’s just like bringing in a coach, to do a training on a sports team or something…

Text: NewsVoice

Källa:  “New O’Keefe Video: Cornell Dean Advises on Starting ISIS Club”


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelKTH-forskare och Vi Bilägare larmar: Inkapslade underreden på nya bilar ger ökad rost
Nästa artikelSaudiarabien anfaller Jemen med stöd av Obama, al-Qadia och IS
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer