Annons: “Frisk utan vaccin” – Boksläpp och vaccinföredrag med Linda Karlström i Falköping 21 mars

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 mars 2015
- NewsVoice redaktion
Linda Karlström vaccin föredrag i Västerås 18 sep 2013

Anarchos förlag och Linda Karlström från Vaccin.me har uppdaterat boken ”Vaccinationer: risker och skador” som kommer ut i ny upplaga den 21 mars, 2015 samma dag som Karlström håller föredrag i Falköping. Anarchos kommer att finnas på plats i Falköping för att sköta bokförsäljningen och har med sig även andra böcker. Rabatterade priser utlovas.

Linda Karlström:

Jag hoppas innerligt att uppslutningen blir stor, för vi befinner oss i en brytningstid vilket den heta vaccindebatten i mainstream media detta år tydligt bevisar.

Den vaccinskeptiska skaran ökar alltjämt, och det har visat sig att när människor får tillgång till allsidig information tenderar de att göra ett medvetet val att inte vaccinera.

Industrin och myndigheterna känner sig hotade. Pengar och prestige står på spel.

Ta med dig en vän och kom till Falköping för att vidga din seendehorisont. Kunskap är frihet. Föredragets tema är “Frisk utan vaccin”.

Föredragshållare: Linda Karlström, fyrabarnsmor från Österbotten
Plats: Församlingshemmet på Warenbergsgatan 5 i Falköping, Sverige
Datum: lördagen den 21 mars klockan 14-17
Inträde: 100 kronor
Anmälan: Görs helst på förhand per SMS eller samtal till Margaretha på nummer 070-396 0827. Uppge namn och telefonnummer. Du kan också komma oanmäld, men kom i tid så att vi undviker köbildning som försenar starten.
Arrangör: Tandvårdsskadeförbundet, Hälsofrämjandet och NBV


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *