”Frisk utan vaccin” – Boksläpp och vaccinföredrag med Linda Karlström i Falköping 21 mars

  1
  314

  Linda Karlström vaccin fo?redrag i Va?stera?s 18 sep 2013

  Anarchos förlag och Linda Karlström från Vaccin.me har uppdaterat boken ”Vaccinationer: risker och skador” som kommer ut i ny upplaga den 21 mars, 2015 samma dag som Karlström håller föredrag i Falköping. Anarchos kommer att finnas på plats i Falköping för att sköta bokförsäljningen och har med sig även andra böcker. Rabatterade priser utlovas.

  Linda Karlström:

  Jag hoppas innerligt att uppslutningen blir stor, för vi befinner oss i en brytningstid vilket den heta vaccindebatten i mainstream media detta år tydligt bevisar.

  Den vaccinskeptiska skaran ökar alltjämt, och det har visat sig att när människor får tillgång till allsidig information tenderar de att göra ett medvetet val att inte vaccinera.

  Industrin och myndigheterna känner sig hotade. Pengar och prestige står på spel.

  Ta med dig en vän och kom till Falköping för att vidga din seendehorisont. Kunskap är frihet. Föredragets tema är ”Frisk utan vaccin”.

  Föredragshållare: Linda Karlström, fyrabarnsmor från Österbotten
  Plats: Församlingshemmet på Warenbergsgatan 5 i Falköping, Sverige
  Datum: lördagen den 21 mars klockan 14-17
  Inträde: 100 kronor
  Anmälan: Görs helst på förhand per SMS eller samtal till Margaretha på nummer 070-396 0827. Uppge namn och telefonnummer. Du kan också komma oanmäld, men kom i tid så att vi undviker köbildning som försenar starten.
  Arrangör: Tandvårdsskadeförbundet, Hälsofrämjandet och NBV


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  1 KOMMENTAR

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här