Tanvir Mansur: “Polisens inkompetens är ovärdig”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 mars 2015
- NewsVoice redaktion

Tanvir Mansur,  eget verk“Ha ha, vi kommer alltid undan”, skrev en nazist till Anders Henriksson på Facebook. Han hade blivit anfallen av den nazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsen (SMR) på torget i Uppsala i augusti 2013. När utredningen lades ner ett halvår senare blev han hånad av dem. Är våra lokala polismyndigheter är för inkompetenta för att utreda fall där nazister är inblandade?

Läs mer i Metro | Foto: Tanvir Mansur


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: nazister
 • Det är väl så att man skall lagföras om man begår ett brott, inte för att man tycker något eller är medlem av en viss klubb som för tillfället inte är PK.

  Har det överhuvudtaget relevans om man har röd eller blå tröja vid tillfället för brottet?

  Moralisk relativism i sin högsta form.

 • Ännu en vinklad gnällartikel. Polisens inkompetens spänner över hela registret. De är precis lika inkompetenta när det gäller att lagföra vänsterextremister, pundare, cykeltjuvar och våldtäktsmän, som de är när det gäller nazister. Man kan inte lyfta ut de små beska russinen, som passar ens egna agenda, ur den komplexa kakan som kallas för verkligheten.

 • I Dagens Juridik hamnade ett gediget inlägg Eric Rönnegård, jur. kand och f d polisintendent, om polisens och SÄPOs minskade och något märkligt omfördelade resurser. Nassar, nasserörelser är inget reellt hot mot demokratin… http://www.dagensjuridik.se/2015/03/nazismen-ar-aldrig-nedskrapning-eller-pojkstreck

  Med tanke på hur det ser ut i Ukraina förstå vi det som att nassar och extremister är till fördel för etableringen av demokratin..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *