Tanvir Mansur: “Polisens inkompetens är ovärdig”

3

Tanvir Mansur,   eget verk“Ha ha, vi kommer alltid undan”, skrev en nazist till Anders Henriksson på Facebook. Han hade blivit anfallen av den nazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsen (SMR) på torget i Uppsala i augusti 2013. När utredningen lades ner ett halvår senare blev han hånad av dem. Är våra lokala polismyndigheter är för inkompetenta för att utreda fall där nazister är inblandade?

Läs mer i Metro | Foto: Tanvir Mansur

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
anders
anders
Gäst
19 mars 2015 kl 15:48

Det är väl så att man skall lagföras om man begår ett brott, inte för att man tycker något eller är medlem av en viss klubb som för tillfället inte är PK.

Har det överhuvudtaget relevans om man har röd eller blå tröja vid tillfället för brottet?

Moralisk relativism i sin högsta form.

Sture B
Sture B
Gäst
19 mars 2015 kl 14:44

Ännu en vinklad gnällartikel. Polisens inkompetens spänner över hela registret. De är precis lika inkompetenta när det gäller att lagföra vänsterextremister, pundare, cykeltjuvar och våldtäktsmän, som de är när det gäller nazister. Man kan inte lyfta ut de små beska russinen, som passar ens egna agenda, ur den komplexa kakan som kallas för verkligheten.

castoropollux
Gäst
18 mars 2015 kl 18:35

I Dagens Juridik hamnade ett gediget inlägg Eric Rönnegård, jur. kand och f d polisintendent, om polisens och SÄPOs minskade och något märkligt omfördelade resurser. Nassar, nasserörelser är inget reellt hot mot demokratin… http://www.dagensjuridik.se/2015/03/nazismen-ar-aldrig-nedskrapning-eller-pojkstreck

Med tanke på hur det ser ut i Ukraina förstå vi det som att nassar och extremister är till fördel för etableringen av demokratin..