Boktips: Vaccinationer: risker och skador – Ny utgåva 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 april 2015
- NewsVoice redaktion
Vaccinationer risker och skador

ANNONS

Ska jag låta vaccinera mig och mitt barn?

Vaccinationer risker och skadorDenna guide till de vanligaste barn- och vuxenvaccinerna i USA och Sverige tar upp de risker som finns vid en vaccination och vilka skador som kan uppkomma – information som i dag inte är lätt att få tag i på svenska.

Barnvaccinationsprogrammet i både USA och Sverige är så trångt att barn får flera vacciner under ett enda besök – upp till sex vacciner på en och samma gång i Sverige.

Föräldrar och läkare glömmer ofta att vacciner är läkemedel. Hur ofta tar vi som vuxna så många läkemedel samtidigt? Vad skulle göra oss mest förvånade: att vi fick biverkningar eller att vi inte fick det? I denna bok får du bland annat lära dig:

 • Hur utbredda och allvarliga de sjukdomar är som myndigheterna rekommenderar vaccination mot, inklusive vem som löper störst risk att drabbas av dessa sjukdomar.
 • Vilka biverkningar och skador varje vaccin kan ge, med sammanfattningar av de viktigaste forskningsstudierna.
 • Vilka vacciner som ingår i det svenska barnvaccinationsprogrammet och hur mycket aluminium de innehåller.

Den svenska utgåvan innehåller dessutom en specialskriven introduktion om vaccination i Sverige av Linda Karlström, föreläsare och chefredaktör på Vaccin.me.

ArcanumSkolan 2024

Läs mer och beställ boken

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: vaccin
 • Intressant artikel Sofia. Kommentarerna ger hopp om framtiden.

  Har spridit Linda Karlströms suveräna föreläsning om “Vacciner – Risker och vetenskapliga brister” till människor som inte är helt stängda i sinnet. En föreläsning väl värd att bevara!

  https://www.youtube.com/watch?v=0rdn11LtnhE

  Ladda ner den genom t.ex. http://www.keepvid.com och ge den på ett USB till föräldrar som går i väntans tider. Föräldrar som kommer till BVC utan kunskap om risker med vaccination och den mycket bristfälliga vetenskapen för teorin om immunisering är lätta att övertala att ta alla tillgängliga vacciner.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *