Annons: Föredrag om vaccin, risker och vetenskapliga brister med Linda Karlström 21 maj 2015

publicerad 29 april 2015
- av NewsVoice
Linda Karlström om HPV-vaccin

Vaccinationsfrågan är hetare än på mycket länge, något som vaccindebatten i de konventionella medierna detta år tydligt visar. Den vaccinskeptiska skaran ökar, och det har visat sig att när människor får tillgång till allsidig information om vaccinernas risker och bristande effektivitet väljer många att varken vaccinera sig själva eller sina barn.

  • Industrin känner sig hotad.
  • Myndigheterna känner sig hotade.
  • Pengar och prestige står på spel.

Missa inte detta tillfälle att lyssna och ställa frågor till en av de främsta vaccinkritikerna i dag. Ta med dig din respektive, en vän, en släkting och en granne. Kunskap är frihet – friheten att fatta ett medvetet och välgrundat vaccinationsbeslut!

Datum: Torsdagen den 21 maj
Tid: 18–21, plus frågestund
Plats: Folkets hus, Olof Palmes plats 3, Göteborg
Entré: 100 kr

Arrangör: Föreningen Cui Bono
www.foreningencuibono.se

OBS! Ingen föranmälning – först till kvarn (200 platser)

BJUD IN ERA VÄNNER VIA MAIL OCH FACEBOOK
https://www.facebook.com/events/910393472353376/


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: vaccin
  • “Borde köras i varje kommun” – Absolut, som motvikt till den massiva indoktrinering som vi utsätts för av företrädare för “ansvariga” myndigheter, läkare, och andra “sakkunniga”.

  • Är du inte insatt i vaccinfrågan, mer än vad myndigheterna och lydmedierna prånglar ut så är detta VÄL INVESTERADE PENGAR om du vill hålla dig och din familj frisk nu och kommande generationer, om man vill vara solidarisk mot medmänniskor i nutid och i framtid.

  • “Borde köras i varje kommun” – Absolut, som motvikt till den massiva indoktrinering som vi utsätts för av företrädare för “ansvariga” myndigheter, läkare, och andra “sakkunniga”.

  • Är du inte insatt i vaccinfrågan, mer än vad myndigheterna och lydmedierna prånglar ut så är detta VÄL INVESTERADE PENGAR om du vill hålla dig och din familj frisk nu och kommande generationer, om man vill vara solidarisk mot medmänniskor i nutid och i framtid.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *