George Knapps intervju från 2015 med Bob Lazar om hemliga militära projekt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 april 2015
- NewsVoice redaktion
George Knapp intervjuar Bob Lazar 2015

George Knapp intervjuar Bob Lazar 2015 - Foto: Paul Pope

KONTROVERSIELLT. Den undersökande journalisten George Knapp intervjuade Robert “Bob” Lazar första gången 1989 om hans upplevelser med att arbeta med extremt hemliga amerikanska militära projekt vid S4, Groom Lake, Nevada.

Intervjun ansågs vara alltför otrolig för att vara sann av många, men Lazar har inte ändrat sin historia om den superteknologi som ingenjörer vid S4 försökt utveckla de senaste 25 åren, enligt Lazar.

Robert Lazar intervjuades igen av George Knapp i början av 2015 under en konferens och ytterligare detaljer kommer fram.

George Knapp intervjuar Bob Lazar, 2015 – Foto: Paul Pope

https://www.youtube.com/watch?v=vXRpB025GKM


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • SÅ litet ni förstår av vad som finns därute, som till viss del getts USA. Men inte allt, för då skulle det missbrukas.
    Att bygga gravitationsbaserade farkoster och sådana som färdas i dimensioner är principiellt enkelt, det svåra är kontrollmekanismerna. Att skapa fälten som behövs kunde redan Tesla.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *