Alex Jones på InfoWars startar forum om det sjätte sinnet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 maj 2015
- NewsVoice redaktion
Alex Jones 19 maj 2015 - Photo: InfoWars
Alex Jones - Pressfoto: Infowars.com
Alex Jones – Pressfoto: Infowars.com

Alex Jones vill öppna upp en diskussion om det sjätte sinnet och betydelsen av intuitionens betydelse för att kunna bli varse kommande händelser och för att till och med bli mer politisk medveten. Jones spinner på landvinningar inom ESP-forskningen som visar att människans sjätte är en realitet. Han pekar på att allt fler människor känner en oro inför hur världen utvecklas eller rättare sagt hur moral och “sanning” avvecklas, vilket visar sig bland annat i mediernas sätt att agera och rapportera.

Forum: (http://planet.infowars.com/groups/paranormal-spiritual-occult-topics/home/)


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Vid 8:17 – “Vi kan rädda planeten, vi kan sätta stopp för det”. Nej Alex, vi kan inte – men Gud kan. Låt oss tacksamt ta till oss Jesus som vår Frälsare och bli frälsta genom Hans blod. Men fast Jorden kommer finnas kvar så är den här världen dömd av Gud och går under. Skriften säger: ” Jag såg en ny himmel och en ny värld. Ty den första himlen och den första världen var borta och havet fanns inte mer. Och jag såg den heliga staden, det nya Jerusalem, komma ner från himlen från Gud, redo som en brud som är smyckad för sin brudgum. Och jag hörde en stark röst från tronen säga ´Se, nu är Guds bostad hos människor. Han ska bo hos dem, de ska vara Hans folk och Gud Själv ska vara hos dem. Och Han ska torka tårarna från deras ögon, för döden ska inte finnas mer och ingen sorg, ingen gråt, ingen plåga. Ty det som förr var är borta´ “. Bibeln, Johannes vittnesbörd i Uppenbarelseboken 21:1-4.

 • Jag tar längre pauser från TV och andra medier och tar tid ute i naturen. Framför allt så väljer jag numera noga mina tankar och jag VET jag jag är med och medskapar när jag riktar min fantasi och mina intentioner och placera ut mina beställningar i etern. På så sätt känner jag inte av dessa vibbar, trots att jag kan se hur läget är uppskruvat. Vilket egentligen bara betyder att de som vill försätta oss i rädsla och handlingsförlamning inte litar på att de ska klara av att ro iland sin illa regisserade pjäs där vi i bästa fall bara ska vara statister, och betala för det. Vi är både sändare och mottagare. Skapa din verklighet. Det är din födslorätt. Karma är dock numera nära på instant så det är allra enklast att välja något som inte vill någon eller något illa, vilket inte betyder att man ska paketera ondskan i ett rosa paket. Snarare att man returnerar illasinnade intentioner till sitt ursprung där de kan lösas, för allas bästa.

 • Om man tar allting i världen med en nypa salt – och genomskådar det mesta – så är faktiskt Alex Jones ganska rolig. Sedan gillar jag förstås burdusa människor, som varken tar sig själv eller andra på alltför stort allvar. Så uppfattar jag honom.

 • “AJ har en mycket burdus framtoning” Det håller jag med om men det hindrar inte ärlig intention och hjärta. Kan förstå vad du menar men håller inte med dig. Hans betydelse för att världen snart vänder kan knappast överskattas.

 • @Pål Bergström

  Självklart skall man hålla en hälsosam distans, det håller jag verkligen med om.

  När det gäller Alex Jones så tror faktiskt tvärtemot, att AJ och hans kommersiella organisation istället har skapat en motsatt effekt där många sovande inte har tagit sig till att öppna sinnet, eftersom AJ använder sig att flera ohederliga taktiker som istället skrämmer bort folk.

  AJ har en mycket burdus framtoning och låter inte andra som inte tycker som han föra fram sitt budskap. Han använder härskarteknik. Blandar oftast ihop fakta för det skall bli så dramatiskt och skrämmande som möjligt. AJ har lagt fram alldeles för många profetior under åren som totalt saknad grund eller absolut inte har inträffat. Han använder sig fear-mongering tekniken och skarvar friskt mellan lögn och sanning, tyvärr.

  Som ett exempel av flera, finns det väl videodokumenterat där man ser AJ med personal dyker upp på fredliga demonstrationer och helt abrupt avbryter talare där och tar över och börjar uppvigla samt piska upp stämningen där med hjälp av medtagen megafon.

  Har följt honom från och till nästan från starten och trodde i början att han var en genuint ärlig person som ville det bästa, men efter ett tag så ser man tydliga tecken på att det handlade om hans egna egoistiska karriär.

  Är helt övertygad om att den nya världen växt framåt snabbare utan personer som AJ, David Icke och etc. Sanningar hade i vilket fall kommit fram, eftersom vi fått verktyget internet.
  Jag personligen upplever att de förstör mer än vad som byggs upp, men det är som sagt min personliga åsikt och vi alla får tycka vad man vill, men bra att man ha en sansad diskussion och utbyta åsikter, det är alltid bra att få höra/läsa andras syn på saker och ting.

 • @Zetatronica

  Jag tar honom på allvar men håller en hälsosam distans som jag gör till allt annat. På vilket sätt har han förstört? Jag vill påstå att han spelat en stor roll till att det nu växer fram en ny värld genom att öka människors medvetande och belysa hur vi styrts och varför.

 • Finns väl ingen som tar han på allvar längre. Han har förstört så mycket och utnyttjat sanningsrörelsen för egen vinning skull, både ekonomisk och sin narcissism.

  Världen i nuvarande form är i sitt slutskede. Vi har alltid haft upp- och nedgångar genom historien. Det positiva är att på sikt växer det fram en ny värld, där vi tar vara på och använder våra inre resurser i en enhetlig global värld.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *