Torbjörn Sassersson lämnar ägargruppen i Stockholm Group

8

Sassersson-Sthlm-Group-600px

Torbjörn Sassersson som är en av grundarna av nätverksföreningen Stockholm Group World Trade Association and Investments och en av 10 ägare i bolaget Stockholm Group World Trade and Investments AB, har beslutat sig för att överlämna sin 10%-iga aktiepost till ny delägare.

Text uppd. kl 22:03 den 20 maj 2015*

Föreningsdelen av Stockholm Group har sedan början på 2014 arrangerat ett antal nätverksmöten för delegationer och deltagare från ett 20-tal ambassader samt intressanta företag inom framförallt cleantech. Syftet med föreningen och bolaget är att bygga affärssamarbeten med utlandet och stimulera svensk export av cleantech samt miljövänlig energi- och transportteknik till bla Asien, Afrika och Mellanöstern. Stockholm Group har besökt flertalet länder för att starta affärsprocesser.

Sassersson var en av fyra personer som var med och byggde upp verksamheten under hösten 2013. Han var föreningens första ordförande och var sedan med och bildade konsultbolaget under våren 2015. På grund av tidsbrist valde Sassersson att i maj 2015 meddela att denne avser överlämna sin ägarandel.

“Jag kommer att fortsätta vara med i nätverksklubben* eftersom jag under nätverksmötena fått flera fantastiska kontakter med personer i Sverige och andra länder på potenta nivåer. Det är intressant att se hur internationella affärer och politik idag går hand i hand på gott och ont. Jag är imponerad av den integritet jag ser i vissa människor, att allt inte bara handlar om pengar, utan om större framtidsvisioner där bra teknik arbetar till fördel för mänsklig utveckling, miljö och naturresurser.”

Torbjörn Sassersson kommer i fortsättningen att satsa på sin nättidning NewsVoice.se och viss kärnverksamhet i sitt informationsbolag Sasser Media Lab AB.

Foto: Elinor Engkvist | Tellastory.se

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Red
Red
Gäst
20 maj 2015 kl 22:06

Tack för tips!

Jag har korrigerat texten ovan. Jag skrev att jag fortfarande är medlem i föreningen, men den är nedlagd och omskapad till nätverksklubb inom aktiebolaget.

Henrik
Henrik
Gäst
20 maj 2015 kl 13:21

Är det influensa är även stora mängder D-vitamin att förespråka.

Erik
Erik
Gäst
20 maj 2015 kl 06:02

Krya på dig… C-vitamin, kolloidalt silver samt sömn som helst infaller för kl 22.00.

Red
Red
Gäst
19 maj 2015 kl 23:36

Tack för era kommentarer! Man kan inte ha hur många järn i elden som helst. Just nu kämpar jag med en influensa/lunginflammation eller vad det är. Får väldigt bra tips från NewsVoice-vänner. Det blir allt från karagen-alger till MSM, kolloidalt silver och kosttillskott.

Julius
Julius
Gäst
19 maj 2015 kl 19:26

Jag håller med er,jag fortsätter att stödja tidningen också.

ruben
ruben
Gäst
19 maj 2015 kl 11:06

Instämmer i tidigare kommentarer. Skall också betala in en slant igen. Det är många som lyssnar och kan känna att det finns ett visst hopp!

Margareta Lundström
Gäst
19 maj 2015 kl 08:58

Så länge det finns röster som Newsvoice och vi är många som lyssnar så finns det ändå lite hopp.

per
per
Gäst
19 maj 2015 kl 00:06

Du gör en fantastisk insats för mänskligheten med nättidningen NewsVoice, Torbjörn. Jag är mycket glad att du engagerar dig så mycket i den. Skall betala in en slant igen.