Bekräftat hemligt Pentagon-dokument visar att USA skapade ISIS för att kriga mot Assad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 juni 2015
- NewsVoice redaktion
Ben Swann 2015 - Truthinmedia.com

Det är bekräftat av amerikanska underrättelsetjänst att USA:s stöd av amerikanska rebeller skulle resultera i att ISIS skulle nå stora framgångar. Ett nyligen avhemligat DIA-dokument visar att beväpnandet av rebellerna i Syrien innebar att ISIS skapades, skriver den undersökande journalisten Ben Swann.

Text: NewsVoice

According to award winning journalist Dr. Nafeez Ahmed, “the secret Pentagon document provides extraordinary confirmation that the US-led coalition currently fighting ISIS, had three years ago welcomed the emergence of an extremist ‘Salafist Principality’ in the region as a way to undermine Assad.”

Ron Paul kommenterar rapporten

Läs mer på Truthinmedia.com

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq