Bekräftat hemligt Pentagon-dokument visar att USA skapade ISIS för att kriga mot Assad

publicerad 12 juni 2015
- av NewsVoice
Ben Swann 2015 - Truthinmedia.com

Det är bekräftat av amerikanska underrättelsetjänst att USA:s stöd av amerikanska rebeller skulle resultera i att ISIS skulle nå stora framgångar. Ett nyligen avhemligat DIA-dokument visar att beväpnandet av rebellerna i Syrien innebar att ISIS skapades, skriver den undersökande journalisten Ben Swann.

Text: NewsVoice

According to award winning journalist Dr. Nafeez Ahmed, “the secret Pentagon document provides extraordinary confirmation that the US-led coalition currently fighting ISIS, had three years ago welcomed the emergence of an extremist ‘Salafist Principality’ in the region as a way to undermine Assad.”

Ron Paul kommenterar rapporten

Läs mer på Truthinmedia.com