Bekräftat hemligt Pentagon-dokument visar att USA skapade ISIS för att kriga mot Assad

13

Det är bekräftat av amerikanska underrättelsetjänst att USA:s stöd av amerikanska rebeller skulle resultera i att ISIS skulle nå stora framgångar. Ett nyligen avhemligat DIA-dokument visar att beväpnandet av rebellerna i Syrien innebar att ISIS skapades, skriver den undersökande journalisten Ben Swann.

Text: NewsVoice

According to award winning journalist Dr. Nafeez Ahmed, “the secret Pentagon document provides extraordinary confirmation that the US-led coalition currently fighting ISIS, had three years ago welcomed the emergence of an extremist ‘Salafist Principality’ in the region as a way to undermine Assad.”

Ron Paul kommenterar rapporten

Läs mer på Truthinmedia.com

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
MetalHeadViking
Gäst
15 juni 2015 kl 22:15

Sverigedemokraternas tidning, Samtiden, skrev också om detta i maj.

http://samtiden.nu/16447/usa-bidrog-medvetet-till-byggandet-av-is/

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
15 juni 2015 kl 12:29

En mycket intressant artikel om den troliga bakgrunden till alla mellanösternkrig finns här
http://www.darkmoon.me/2015/the-decline-and-fall-of-the-american-empire/
i.e att få kontroll på Euroasiatiska landmassan, som nu Kina + Ryssland näst intill nu har kontroll över och därmed världen. Världens stora befolkningar kan nås via järnväg och på så sätt marginalisera USAs herravälde på haven.
Att jämföra Trafikverkets Hallandsås med Kinas järnvägsbyggande är nästan parodiskt.

Sofia
Sofia
Gäst
15 juni 2015 kl 10:24
Red
Red
Gäst
15 juni 2015 kl 10:00

ISA = Islamic States of America [humor]

Det verkar som om världen glömt bort att USA arbetat med infiltration och finansiering under flera årtionden nere i Sydamerika för att ersätta och kontrollera regimer. Nu kör de bara vidare i Mellanöstern.

Birgitta
Birgitta
Gäst
15 juni 2015 kl 09:01

Nu kanske man med rätta kan byta ut IS mot US när man läser artiklar för att förstå de rätta sammanhangen?

I lördags hade DN en sex sidor stor propagandistisk artikel om “Islamiska statens terrorvälde har blivit globalt”. Det är helt klart att DN verkar som en megafon för “the Masters”. US terrorvälde verkar under många olika namn och skepnader.

JR
JR
Gäst
14 juni 2015 kl 21:45

I sista ändan är Isis, Nato och det skapade motståndet i diverse läger bara ett grandiost skådespel i försäljningsteknik av vapenindustrin och den kommersiella militarismen. Vapenhandlare skrattar hela vägen till banken tills finansmarknaden kollapsar.
http://theantimedia.org/isis-colonel-trained-by-blackwater-and-us-state-department/

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
14 juni 2015 kl 20:35
zecharia
zecharia
Gäst
14 juni 2015 kl 20:19

Allt det här står redan berättat i boken “Bilderberggruppen”. Således inget nytt. Den visar också på agendan bakom hela operationen.
Notera att USA vid första IRAK-kriget tog sig före att rensa ett antal museer i södra IRAK på allt vad gamla sumeriska lertavlor heter. Detta skeppades till okänd plats i USA. Återgivet av New York Times. Man vill tydligen rasera all vår kunskap om vad som föregick den sumeriska kulturen. Som tur är finns det filmer och foton (ok, om man radera ut internet blir det lite komplexerat).

JR
JR
Gäst
14 juni 2015 kl 19:40

Mycket bra reportage och konsekventa sammanfattningar. @Jens Jerndal, Sverige är definitivt inte förtjänt av att hoppa in i ett splittrat Natokomplex, det styrs av skrivbordsgeneraler som väntar på lönekuvert och bonusar från det militärindustriella komplexet samtidigt som de pinkar in revir i sitt mentala mörker. Religionsförföljelse är ett gammalt koncept för att söndra och härska. CIA/Mossad spelade ut muslimer redan på 1970-talet i Afghanistan då det dåvarande Sovjetunionen fick sitt eget Vietnamkrig i kampen mot knarkmaffian. Som Anders Romelsjö påpekar var det då man byggde upp och beväpnade al-Qaida som man senare låtit mutera till ISIS för en implementering på bred basis via propaganda. Tveksamt om det tricket lyckas idag, eftersom vi har en större och effektivare informationsbas via alternativ media. Allt detta sker i avsikt att få Iran att kompromettera sej och reagera med mera militärt bistånd till Assad enligt de gemensamma avtal man har mellan dessa länder. Provokationer lyckades nu inget vidare i Ukraina, men kanske går det i mellanöstern? Regimen i Washington DC lever kvar med hjälp av gammalmedia och dess sjunkande popularitetsiffror och USA kommer att resa sej från det här träsket med nya krafter. Förhoppningsvis med lite klokare ledning.

Jonas
Jonas
Gäst
13 juni 2015 kl 18:11

@Anders Romelsjö

“Tillägg – jag påminner åter om USA:s ineffektiva flygbombningar av IS.
Det är ”märkligt” att USA:s bombningar i Syrien och Irak har skadat IS så litet.”

Precis. Så här ser det ut när USA gjort en flygbombning.

The Highway of Death

https://www.google.de/search?q=the+highway+of+death+iraq&client=ubuntu&hs=oKV&channel=fs&biw=1099&bih=705&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCUQsARqFQoTCMmCyPiGjcYCFUPAFAodHxoAvw

Jens
Jens
Gäst
12 juni 2015 kl 21:46

Förre NATO-överbefälhavaren General Wesley Clark avslöjade offentligt att USA bara veckor efter 9/11 bestämt sig för att “take out”, dvs invadera, förstöra och kontrollera 7 muselmanska länder i Mellanöstern och Norra Afrika inom fem år utan synbar orsak. Länderna är Irak, Libyen, Syrien, Somalien, Sudan, Libanon och, sist av alla, Iran. Man har uppenbarligen kommit lite efter i tidtabellen, men Irak och Libyen har ju totalförstörts och nu är man i färd med att göra detsamma med Syrien, med hjälp av Al Qaeda och ISIS, vilka båda terrororganisationer skapats, finansierats och beväpnats av USA som förevändning för militära ingripanden med det långsiktiga syftet att skapa en global militärdiktatur. Bakom denna politik står vad General Eisenhower, i sitt avskedstal som president, kallade “det militär-industriella komplexet”, och som han varnade amerikanska folket för. Sedan dess har det blivit klart, att de som har den mest avgörande makten i USA, är den privatägda centralbankens ägare, som också är de huvudsakliga ägarna till de stora privatbankerna och de industrier som ingår i “det militär-industriella komplexet”, med vapenindustrin, oljeindustrin, “Big Agro” och “Big Pharma” i spetsen. Bilderberggruppen, som har möte just nu i österrikiska alperna, är ett av instrumenten för genomdrivandet av denna politik syftande till absolut världsherravälde och reduktion av Jordens befolkning. Ja, detta är faktiskt synnerligen väl dokumenterat och alls inga konspirationsteorier. De som fortfarande styr världen ser jag som en kvarleva från det gamla paradigmet. Men vi befinner oss nu i ett kritiskt övergångsskede mellan två paradigmer eller tidsåldrar, och det nya paradigmet kännetecknas bland annat av transparens, verklig demokrati och vilja till solidarisk samverkan och fred. Jag brukar säga att det nya paradigmet inte tolererar några hemligheter, och det är därför dessa konspirationer nu kommer i dagen, tack vare Internet och observanta och självständigt tänkande människor. Och det är viktigt att vi så snabbt och mycket som möjligt delar med oss av våra observationer och insikter, för att så många som möjligt skall bli medvetna om vad som händer och förena sig i civil olydnad och vägran att samarbeta. De makthavande är ju faktiskt bara människor precis som vi, men med obegränsade materiella resurser. Trots det är de beroende av att vi andra håller god min och fogligt spelar våra roller som konsumenter och arbetskraft i både produktionen och administrationen. Samt militär och polis förstås. Om tillräckligt många vägrar medverka, så faller hela systemet samman. Mängd ger makt. Men vad jag… Read more »

Anders Romelsjö
Gäst
12 juni 2015 kl 18:41

Mycket bra Youtube-reportage! Litet mer fakta om USA:s intervention i Syrien * Förre NATO-chefen och presidentkandidaten general Wesley Clark (D) uppgav i en intervju 2007 att han hösten 2001 fick uppgifter i Pentagon att USA planerade att destabilisera flera länder i Mellanöstern, bl. a. Syrien. (http://www.youtube.com/watch?v=6ARihMrxdjU). * Vita Huset började redan 2007 att beväpna och finansiera sekteristiska extremister, inklusive al-Qaida, via mellanhänder, inklusive Saudiarabien. enligt den tvåfaldige Pulitzer Prize-vinnaren Seymour Hershs rapport “The Redirection: Is the Administration’s new policy benefiting our enemies in the war on terrorism?“ * Förre CIA-agenten Philip Giraldi uppgav hösten 2011 att ”NATO är redan i hemlighet engagerat i Syrien under ledning av Turkiet som USA:s ställföreträdare” (www.theamericanconservative.com, 19 december 2011). * Enligt Wikileaks har USA:s utrikesdepartement finansierat opposition mot Syriens regering i London sedan 2006. * 1 april 2012 i Istanbul beslöt USA och drygt 70 andra stater (”Syriens vänner”) att stödja det splittrade Syriska nationella rådet med vapen och med motsvarande 130–140 miljoner svenska kronor, varvid den största summan kom från USA. * Al-Qaida, ursprungligen en skapelse av CIA, deklarerade i februari 2012 via sin högste chef Ayman al-Zawahri att organisationen stödde de syriska rebellerna. * Hillary Clinton medgav samma månad att al-Qaida också arbetade för att störta Assads regim. * 24 mars 2013 rapporterade New York Times om kraftigt ökat vapenstöd till rebellerna, med bl.a 160 stora transportplan, i Syrien från USA via Kroatien. Levererat av CIA och betalt av Saudiarabien. * 27 januari 2014 rapporterade Reuters att USA:s kongress bakom lyckta dörrar godkänt ökat vapenstöd till rebellerna. Vem tror inte att en del av USA:s vapenstöd hamnar hos de dominerande rebellgrupperna på marken? * I ett tal till studenter i Harvard 2/10 2014 sa USA:s vicepresident Joe Biden att ISIS är en skapelse av USA:s allierade ”Asked about US policy in Syria, Biden touched on the dirty secret of the current US-led war against the Islamic State in Iraq and Syria. ISIS (or ISIL as the Obama administration terms it) is essentially the creation its allies who fomented civil war in Syria against the government of President Bashar al-Assad.Referring to Turkey, Saudi Arabia and the United Arab Emirates,” Biden said, “They were so determined to take down Assad and essentially have a proxy Sunni-Shia war, what did they do? They poured hundreds of millions of dollars and tens, thousands of tons of weapons into anyone who would fight against Assad—except that the… Read more »

Redhawk
Redhawk
Gäst
12 juni 2015 kl 14:52

Egentligen är detta ett bekräftande av det man hela tiden har anat. Känner man historien lite grann så ser man att mönstret upprepa sig hela tiden. Det finns två möjligheter 1 Antigen tror de som bestämmer att världsbefolkningen nu är så fördummat att de kan köra med samma koncept för det har fungerat tidigare bra. 2 De är inte speciell intelligent och kreativ.