Miljardären Donald Trump vill bli USA:s president 2016 – Putin ska bli USA:s vän

19

Donald Trump (miljardär) lovade under tisdagen att göra USA till ett fantastiskt land igen om han blir president. Han är övertygad om att han kan besegra ISIS, skapa vänskapsband med Putin och Ryssland och framgångsrikt hantera Mexiko och Kina. Trump är övertygad om att amerikanska kongressen kommer att följa honom eftersom amerikanska politiker är lättstyrda, framför allt av lobbyister, säger Trump. Han säger även att Obama är en stor besvikelse.

Donald Trump - Photo: Gage Skidmore

Donald Trump – Photo: Gage Skidmore – Wikimedia Commons

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

19 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Birgitta
Birgitta
Gäst
30 juni 2015 kl 00:53

Det sista ordet ska nog vara Iterum. “Nunquam Ante Numquam Iterum” translates to “never before, never again.”

Finns en bild och text:
http://www.collective-evolution.com/2013/04/26/the-top-5-occult-like-military-insignia-what-do-they-mean/

En; Allmänt kallad: LegeNet
Gäst
29 juni 2015 kl 23:36

yngve, intressanta tankar om drakägg. Nu är ju ‘upplägget’ sådant, givet USAs beteende, att det är tämligen givet att Kina kommer att mötas av mer välvilja än USA.

Här hade jag velat posta en bild av en “Mission Patch” med tre drakar eller ormar, gröna, som slingrar sig runt jorden, och där det står i latin under – osäker på sista ordet: “Nunquam Ante Nunquam Herum”. Men jag vet inte hur man gör för att ladda upp bilder till NewsVoice. Det var Simon Parkes som visade upp den vid Lifting the veil conference i Leeds 2013 (vid 01:12:29), en videolänk jag fick genom dig – tack för det.

Det här perspektivet är naturligtvis flera nivåer bortom den kontext som ö.h.t. förstås ens i alternativkretsar i Sverige. Vill man ö.h.t. ens börja bryta upp tänkandet är det kanske nödvändigt att använda Leif Bengtssons strategi… (Han har förresten mig veterligt aldrig haft en webbsida, bara för länge sedan ett diskussionsforum, 2015-06-20 16:03 skrev du till Leif Bengtsson: “Du är helt uppe i det vänsterextremistiska tänket, och din förståelse försvann. (Jag har sett din sajt…)“.)

yngve
yngve
Gäst
29 juni 2015 kl 18:46

Lite mer från Trump(-eten):

Breitbart News: How dangerous is a potential China-Russia-Iran Axis?

Donald Trump: What we’ve done is forced Russia and China much closer together. Many agree that the worst thing that could ever happen is if Russia and China get closer. Russia, China, and Iran have teamed up, and it’s a very bad thing for the world and our country. Because Iran will now have plenty of trading partners to choose from, this deal is going to make Iran a very, very rich and powerful country.

http://www.breitbart.com/national-security/2015/04/09/exclusive-donald-trump-obama-totally-out-negotiated-by-iran-taliban-virtually-every-country-in-the-world/

China on Wednesday rebuffed comments by US real-estate mogul and presidential contender Donald Trump

http://uk.businessinsider.com/r-china-rebuffs-trump-comments-on-stealing-us-jobs-2015-6?r=US

Från 2014:
third world country airports…
https://www.youtube.com/watch?v=JL0igkxhZaE

yngve
yngve
Gäst
22 juni 2015 kl 13:25

Leif, angående Ryssland har jag tex bara i denna tråd skrivit:

“Om den nu konspirerar att förstöra Ryssland genom att pressa in dom mot Kina, så är det det värsta som kan hända. Dels förstör man Ryssland på det sättet…”

“USion vill förstöra det mänskliga samhället, bryta upp alla strukturer – därför står Ryssland emot dessa krafter.”

Om du skriver att jag “är arg på Ryssland”, så blir det inte lätt att ha utbyte i kommentarer med dig här.

Då ser du ju inte ord och dess sammanhang som du har framför dig, du förstår inte fast du läser… kan inte det bli att trolla?

Jag älskar Ryssland, Motherland, och alla ursprungliga kulturer, som den kinesiska.

För att den stod så nära himlen, det sanna, med andlig förståelse, så kom den röda draken för att förstöra folket. Det kom västerländsk “vetenskap”, ateism, evolutionslära och annan draksådd.

Partiets gift sprids nu globalt.

De som vill förstöra Ryssland genom vad som nu sker, och tvinga dom att liera sig med den röda draken, det är de som hatar det ursprungliga, det sanna. När det kommit hit i mänsklig form så kallas det sedan partier, där de agerar för att lösa upp. Kommunistpartiet i Kina är som huvudet på denna bläckfisk.

Edgar Cayce: “Through Russia, comes the hope of the world.”

Så det är klart att Ryssland hamnar i fokus och ska förstöras till varje pris, när det ska upplösas i Devolutionen, innan den feta damen harklar sig, och det kanske ska börjas på ny kula.

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
22 juni 2015 kl 02:49

Re Ynve

Tack för att du uppmärksammade min kommentar.
Du verkar vara synnerligen arg på ryssar och kineser. Samtidigt som du beskriver problemen i valfritt västland.
Artikeln du hänvisar till här på NW kunde lika gärna haft valfri svensk politiker i bild.

Du har i flera kommentarer tilldelat mej dels olika egenskaper och dels redovisat mina etiska och moraliska värderingar utan att du någonsin ,vad jag vet, träffat mej.
I en tidigare kommentar ondgjorde du dej över någon webbsida som du sa att jag drev.
Det är Ok att redovisa vilken du avsåg.
Det luktar lite troll över den här diskussionen även om du hänvisar till någon sanning som finns därute, sorry Yngve.

yngve
yngve
Gäst
21 juni 2015 kl 21:44

Leif B, det du skrev 23:26… jag har i ett antal år skrivit i kommentarer här att man satte in Mao. Man satte även in Castro. Så det är inga nyheter. Läs här: https://newsvoice.se/2014/11/26/epoch-times-storebror-ser-dig-pa-riktigt-i-kina/ Men man ser på det du skriver, att du resonerar mycket utifrån kaninhålets yta, som aktivister, New Agare, humanister och andra Politbyråmedlemmar gör… 😉 Du verkar tro på sådant som stoppats in efter födelsen av vanligt materiellt tänk. Sedan när blev “skolor” något bra? Du är allt en aktivist, som inte klarade att respektera andra folks integritet, utan till och med lanserar att kineserna “ger”. Du vill påskina att det finns gratis räkmackor som delas ut, och har heller inte förstått vad KKP är. En maffia tar och tar, men har pengar/drakägg som bräckjärn att få in foten. Du ser det som pengar, det de sprider – men det är som drakägg. Du ska inte ta i det med tång, och beklaga de folk som kanske av sina korrupta ledare dras in i detta, istället för att vara medlöpare. Kineserna kan få 50000 pass i ett afrikanskt land, och Kinaregimen bygger “skolor”, vilka alltid är till för att förstöra barn. Allmänt så löses då dessa grupppers strukturer upp – och det drakäggen gör att dessa nationer förlorar skulle inte ens riktiga pengar kunna väga upp. De drar rak motorväg genom omistlig nationalpark, bygger presidentpalats, bygger sjukhus med västerlänskt korrupt tänk kring “vård” – helt tvärtemot tradiotionell afrikansk sjukvård, eller den ursprungliga kinesiska medicinen. De bygger och förstör kring ovärderliga vattenfall, osv, osv. Du lyfter upp detta som något positivt, du är fullständigt bakvänd. De har runtom i världen nästlat sig in i skolor med sina Konfuziusinstitut – som är propagandaenheter, och en skymf mot Konfuzius och det gamla Kina. Det finns ett i Stockholm, jag vet inte hur många de har i Sverige. Men de har fått många mothugg kring detta från folk som sett igenom vad det går ut på. I länken som jag gav högre upp, där står vad det där med 666 och “vilddjurets märke” är. Så det har man vetat i många hundra år, och varnat. Men aktivister, New Agare, humanister och andra Politbyråmedlemmar försvarar hellre sitt egen ramverk, och sprider det, än kollar upp verkligheten, att det finns en annan slags logik bakom saker och ting som sker därute, en sanning. Det är naturligt att man har motköpsaffärer. Tror du på… Read more »

En; Allmänt kallad: LegeNet
Gäst
21 juni 2015 kl 13:28

Om vi pratar karma, så kan man undra vad det ger för karma att hyckla fredsnation men leva på krig.

Nej förresten, behöver inte undra, bara öppna ögonen. Det har lett till att rättsmedvetandet har kommit att bli helt bortkopplat i Sverige, så real-“moralen” hos alltför många är att “makt är rätt”. Man “är galen” om man ifrågasätter makt. De som resonerar så inser inte att den som inte ifrågasätter ondska förlorar sig själv… Så blir de själva en del av ondskan. Hellre rädda sin själ, behålla sin egen inre integritet (som inte är yta eller vad andra ser), och förlora allt annat, än tvärtom. Från makten/ondskan blir då även detta till ‘bevis’ på att det är något grundläggande fel med en sådan en. Men, att de som förlorat sig själva tänker så, är ju precis vad som kan förväntas. Verklig integritet är inte ett popularitetsspel.

yngve
yngve
Gäst
21 juni 2015 kl 12:17

Ja men shit är karma. De som DIREKT förföljer de andliga traditionerna, eller det som varit Kinas fantastiska gamla högstående kultur – det går direkt emot universum/himlen/lagen/Gud. Där dödas folk som vill kultivera (sig). Så är det inte här – därför får den röda drakens inflytande i världen inte öka. För det är genom den andliga förståelsen kring de djupa frågorna, varför vi är här, vad är meningen med våra liv, etc – som man just kan återvända (båten) uppåt eller hem. Det är då som en flygande röd demondrake i annan dimension, som här är partiet, och dess syfte är att förstöra människor och deras möjlighet att “återvända” eller att ha bra samhällen som blomstar i balans med omgivningen, via deras gamla traditionella trossystem och filosofi – genom just det partiet gjort, gör och står för. Ej från partiet… “Vi måste gemensamt tänka om i fråga om individualitetens och den mänskliga förståelseförmågans innebörd och mening och börja lära våra barn att utgå från den rätta, med de verkliga förhållandena överensstämmande meningen, så att de i fortsättningen inte behöver gå vilse i den frågan. Människan äger av naturen helhetsmedvetenhet och förmågan att tänka abstrakt, med den biologiska meningen att kunna förstå sambandet mellan det som i sinnesperspektivet förefaller vara uppdelat i oändliga antal existenser, så som en enda existens, en biologisk – levande – samhörighet och icke en motorisk samfunktion. I den meningen är det mänskliga behovet att förstå ett särskilt biologiskt behov bredvid de s.k. existentiella behoven. Dess ändamålsenliga tillfredsställelse är en fullständig mental och en motsvarande emotionell förening med den allomfattande existensens biologiska mening.” —————– Men om Partiet: I. Kamp mot folket och utplånande av den mänskliga naturen Sammanblandning av gott och ont och eliminering av människans natur En människa är först och främst en naturvarelse och därefter en social varelse. ”Människor är vid födelsen av naturen goda” [4] och ”Ett medkännande hjärta har alla” [5] så de flesta kriterier för bedömning av gott och ont har människan med sig vid födelsen. Men för det kinesiska kommunistpartiet (KKP) är människor djur eller till och med maskiner. Enligt partiet är bourgeoisien och proletariatet endast materiella krafter. […] Kommunistpartiet fortsätter sin hänsynslösa förstörelse av Kinas land. Dammen ”De Tre ravinerna” i Yangtzefloden och Vattenflyttningsprojektet söder till norr är båda kommunistpartiets försök att förändra de naturliga ekosystemen med hjälp av investeringar som uppgår till hundratals miljarder dollar, och då har vi… Read more »

Birgitta
Birgitta
Gäst
21 juni 2015 kl 11:54

Yngve: Du och Leif Bengtsson är nog inte meningsmotståndare i grunden. Vad jag förstår så betyder “i samma båt” i det här sammanhanget att vi alla är “in deep shit” oavsett var vi bor eller vem/vilka som sitter vid makten. De totalitära, kontrollerande, disciplinerande och utrotande ambitionerna tentaklar sig in i varje vrå. Makten vill globalisera och standardisera sina egna cancersvulstiga ideologier. Ett av de viktigaste verktygen för dominans är kontrollen över utbildningen och socialisationen. De som lyckas bäst att “snappa upp” koderna för rätt uppförande och tänkande “vinner” spelet och får gå vidare.

yngve
yngve
Gäst
21 juni 2015 kl 11:33

“Vi sitter i samma båt allihop” Fundera på varför det uttrycket lanserats. Propaganda och words från de onda agendan ämnade till att ingen ska vara herre i egen båt/kultur, etc. Sverige är också övertaget för att få till en speciell utveckling. Här förstör man landet mjukvägen. Båten har Partiet med sina sju avdelningar rott gemensamt dit vi nu är. Helt i händerna på agendadragare som Karl Rove, som brukat dyka upp på Gotland och “ha samtal”. Maud Olofsson vände direkt på klacken om kärnkraften, efter “utvecklingssamtal” – han visade väl på vad som var acceptabel politik. Man får hitta tillbaka istället för att följa med i liberalkommunismens agenda som nu drar ned allt i fördärv. Kina är den sista båt att tycka sig vilja vara med i. “Ett annat orättfärdigt karaktärsdrag hos KKP visar sig i att man ändrar definitioner på kulturbegrepp och sedan använder dessa omarbetade definitioner för att kritisera och kontrollera människor. Ett sådant exempel är begreppet ”parti”. Sedan forna tider har fenomenet med att bilda partier funnits, både hemma och utomlands. Bara kommunistpartiet utövar makt bortom partikollektivet. Om man går med i partiet kommer det att kontrollera varje del av ens liv, däribland samvete, försörjning och privatliv. När det får politisk makt, kontrollerar partiet samhället, regeringen och statsapparaten. Det bestämmer allt, från så viktiga saker som vem som ska bli landets ordförande eller försvarsminister eller vilka bestämmelser och föreskrifter som ska antas, till små frågor som var man ska bo, vem man får gifta sig med och hur många barn man får ha. KKP har uppbådat alla tänkbara kontrollmetoder. I dialektikens namn har kommunistpartiet helt förstört det filosofiskt holistiska tänkandet, förmågan till urskiljning samt modet att utforska. KKP talar om ”utdelning efter arbetsinsats” och att ”låta några personer bli rika först”, men i själva verket blir detta en process av ”utdelning efter makt”. Partiet använder kamouflaget ”tjäna folket helhjärtat” för att lura dem som håller fast vid dessa ideal, för att sedan totalt hjärntvätta och kontrollera dem, gradvis förändra dem till fogliga verktyg som ”helhjärtat tjänar partiet” och inte vågar tala för folket.” Ur den nionde kommentareren om kommunistpartiet. http://www.epochtimes.se/Nio-kommentarer-om-kommunistpartiet—Inledning-a11337.html Med en “båt, en symbol som i historien används för att beskriva att människan ska återvända till sitt ursprung, himlen, seglatsen över havet/känslor/det materiella. http://www.gutenberg.org/files/15250/15250-h/img/p352.jpg Den röda draken är kapsejsning av alla, ens själ. Ingen vill nog sitta i en båt här med den röda draken vid… Read more »

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
21 juni 2015 kl 03:00

Re Yngve

Är svenska folket ekvivalent med regeringen/riksdagen eller för den del
samma jämförelse med folket i USA och dess styre?

Vi sitter i samma båt allihop..

yngve
yngve
Gäst
21 juni 2015 kl 00:59

Men du försvarar ändå fast du skriver: “Jag menar med detta inte att jag försvara en diktatur…” “Att Kina ställde opp och lät sig utnyttjas av västvärlden ( att arbeta för väldig lite pengar)…” Kina har inte ställt upp, utan det riktiga Kina med dess oskyldiga folk har kidnappats och offrats. Frimurarbröderna bestämde att Kina skulle förstöras med kommunismen i förhandingarna efter WW2. Den olagliga Kinaregimen är inte Kina, och representerar inte Kina. “jag fundera bara vad en ledare kan göra, när landet den blir utsatt för dessa liberala krafter…” De ledare kan göra är att ge upp, och bli ställda inför rätta. De kanske har dödat 140 miljoner kineser i sina kampanjer. Tro inte att det har lättat för kineser, utan som man säger de har “öppnat utåt men stramat åt inåt.” hur många miljoner Falun Gong-utövare (och underjords-kristna också, och andra) som har mist livet är ju svårt att veta, på grund av den enorma censuren och propagandamaskineriet. Partiet kan göra förändringar, men inte släppa greppet – det är sig likt – det är den röda draken, oavsett. Mänskligheten ska det förgöra, det är dess uppsåt – så gå inte på scharader och pengars makt etc. Se djupare. Kineserna fråntogs sin egen historia, allt förfalskades, och förstördes. Du ska inte tro att bara för att Mao är borta och att man bytar kläder i scharaden, att det gör regimen mer benägen att inte ge upp sitt grepp. Det är bara schackdrag som inte bör lura någon. Hur många de dödar och fängslar betyder inget för dom. Vart tog deras fauna och flora vägen? De har allt att dölja. Så många av dom har dubbla pass, nästan alla med möjlighet inom maffiaeliten där, och de har skickat de rövade pengarna utomlands. Som vi vet skapar de lebensraum i Afrika, och de breder ut sig i Nordamerika, etc. Jag har rensat ut mycket jag haft hemma som kom från Kina. Tyvärr såg jag inte upp när jag köpte bovete på Willys… det står orört i skåpet. Mer om sådant: ‘Organic’ from China exposed: The shocking truth about ‘organic’ foods grown in the world’s worst environmental cesspool In China, the idea of forging a laboratory analysis document is no big deal (De ljuger om allt), så gör man även privat, man ljuger varandra och västerlänningar rakt i ansiktet, det har blivit normalt. Inte som det var under tidigare dynastier, egna dynastier.… Read more »

Redhawk
Redhawk
Gäst
20 juni 2015 kl 23:49

Yngve du låter så som om Mao fortfarande har makt. Så är inte fallet. Kina har precis som Ryssland värderingar som inte längre usa propagera att ha. Agendan de senaste 30 åren har varit att löser opp värderingar och göra människor osäkert, vad som är rimlig och vad inte. Kina har också förstådd den västerländska mentaliteten bättre än många västerlänningar själv. Det ostindiska kompaniet försökte redan tidigare att förstöra Kina med att införa Opium. Att röka opium är nämligen mer beroende framkallande, än när man tuggar det, som var mer vanlig på den tid. Skulle Kina införa den liberalism som usa förorda skulle kaos bryter ut. 3 milliarder människor kan man inte katapulteras från en Maoistisk Totaldiktatur till en demokrati över natt. De avtal som Kina har gjort med olika länder i t.ex Afrika var mer humana än det vad usa/britiska krafter håller på med. Jag menar med detta inte att jag försvara en diktatur jag fundera bara vad en ledare kan göra, när landet den blir utsatt för dessa liberala krafter som har inget annat i agendan att förslavar ens egen befolkning under manteln av ” Frihet och Demokrati”. Att Kina ställde opp och lät sig utnyttjas av västvärlden ( att arbeta för väldig lite pengar) har gett Kina den ekonomiska bosten som den behövde för att komma ur det vad Mao hade skapat, ett land i total armod. Hade Kina inte ställt opp på detta hade västvärlden sökt sig någon annanstans, New Guinea eller Marsmänniskor? för billig arbetskraft. När vi, i det rika länder, som baserar enbart vår rikedom på, att kunna ha andra som jobbar för ingenting, så att vi kan ha billiga varor, skulle sänka vår standard till den nivå som alla i världen kan ha en rimlig förutsättning att leva, då behöver vi inte peka med fingret längre på andra länder och deras kamp att också höja sin levnadsstandard. Jag ger dig rätt i att Hillery som president blir en av de värre scenarier, hon är helt öppen med agendan hon skall genomföra åt eliten. Tål världen en Bush till? Har inte de tidigare Bushpresidenter ställt till tillräcklig? Trump är en avledningsmanöver, en man med för stor ego och lite insikt? För övrig tror jag att Birgitta har rätt. Det spelar ingen roll, då dom som vinner blir inte demokratisk valda. Indikatorn för detta är, vilka som försvinner snabbast ur denna såpoperan. För de som… Read more »

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
20 juni 2015 kl 23:26

Re Yngve
Du skriver
“Dels förstör man Ryssland på det sättet – det kommer att ruttna inifrån, som allt gör som lierar sig med det kinesiska.”
och vidare
“De attackerar hela mänskligheten, och kommer att ödelägga allt, precis som det förstörde det storartade Kina med dess andliga och djupa innehåll, och degraderat folket.”

Lyssnar gärna på dina tankar om föruttnelseprocessen.
Själv har jag sett hur kineserna delat med sig och satsat på skolor samhälle och infrastruktur i de afrikanska samhällen dom valt att etablera sig i. På samma sätt har jag sett ryska satsningar.
Både Kina och Ryssland verkar vara noga med kulturutbyte. När Sverige satsar handlar det i regel om krav på motköp och liknande krav. Gärna då vapen.

Om Mao och hans framgång och stöd för den (jag klipper).
**************
M Stanton Evans discusses his research into Communist spies in the USA during the 1940s and 1950s. John Stewart Service of the US State Department backed Mao Tse-Tung’s rise to power in China.
http://www.youtube.com/watch?v=M70FWrfa3S8
*************************

Rockefeller Foundation’s genom Institute of Pacific Relations spelade en avgörande roll i den Kinesiska Röda Revolutionen. Även Carnegie Corp var hårt engagerade.
Du hittar säkert vidare härifrån genom att Googla ovanstående och “The McCarran committee”

Vad jag kan se var även västintressen engagerade i att förstöra det som du menar stora Kina.

Pol Pot var emot ryssarna så även han fick stöd från samma håll.
Vietnameserna försökte få bort honom 1972. Också intressant

Det gäller att sortera bort det äpple som ruttnat först om man vill ha korgen färsk till marknaden.

yngve
yngve
Gäst
20 juni 2015 kl 21:22

Trump säger något väldigt viktigt efter 5:15.

Sådant förstår nog inte aktivister, eller en person som Peter Grafström.

Hur mycket fel man än kan hitta med US and A-liens, så är det den onda polisen. Om den nu konspirerar att förstöra Ryssland genom att pressa in dom mot Kina, så är det det värsta som kan hända. Dels förstör man Ryssland på det sättet – det kommer att ruttna inifrån, som allt gör som lierar sig med det kinesiska. Om inte polisen tar ned Kina så är det fara å färde i världen. Man vill samtidigt förstöra Ryssland, man hatar det (de onda krafterna som äger US) som står kvar i mer upprätta värderingar, sin kultur, man/kvinna och familj, etc. USion vill förstöra det mänskliga samhället, bryta upp alla strukturer – därför står Ryssland emot dessa krafter.

Kina är också anti human – “går emot himmel och jord”, som Mao sa, och det är en röd drake, som manifesterar sig som ett parti, och genom folk som verkar som människor. De attackerar hela mänskligheten, och kommer att ödelägga allt, precis som det förstörde det storartade Kina med dess andliga och djupa innehåll, och degraderat folket.

Det värsta scenariot är om Hillary tar befälet.

Go Donald, go!

Birgitta
Birgitta
Gäst
20 juni 2015 kl 13:49

Det kan komma att bli en hård kamp mellan olika kandidater 2016 då även Barbie troligen kommer att kandidera under samma kampanj “Barbie for President” som inför valet 2012.

Det sägs att Hillary Clinton avser att lansera en “Hillary Barbie doll” för att ge ett lyft åt sin kommande presidentkanditatur.

Politiken i USA, liksom i övriga delar i världen, är en riktig lekstuga – en vederstyggelse för sann demokrati.

http://www.ew.com/article/2012/04/06/barbie-president-united-states

http://nationalreport.net/hillary-clinton-pays-mattel-2-3-million-create-hillary-barbie-doll/

mr roh
mr roh
Gäst
20 juni 2015 kl 12:48

Cash is king – även i politiken, ett system som ingen seriös demokrati borde kunna leva med, men i USA går det bra, fy 17 !! Bra att “Jeb” inte vill förknippas med Dubya, eller är det bara taktik ? Gänget som nu försöker fiska republikanska röster kan förhoppningsvis inte konkurrera mot Hillary, insamlingsfusk eller ej, det håller ju alla på med…..

Perra J
Gäst
19 juni 2015 kl 00:54

Vi kommer inte att få en vettig amerikansk president förrän den dolda hegemonin, de mäktiga familjerna bakom kulisserna, det som är känt som the hidden government, är borta. Den goda nyheten är att deras dagar är räknande. Den dåliga nyheten är att de kan hinna ställa till en hel del elände.

Som William Blum säger: Det spelar ingen roll vilken president det blir – de kommer alla att köra i stort samma politik. Och skulle presidenten våga stoppa alla krigen USA bedriver, skulle han få en kula i skallen. Sånt har hänt förr som bekant. Det vet säkert Trump också. Men snacka går bra… :-\

bloggerkarl
Gäst
18 juni 2015 kl 17:18

otroligt obehaglig kille. det kan väl inte vara många som tar honom på allvar? eller är det ett skämt, hans presidentansökan?