Miljardären Donald Trump vill bli USA:s president 2016 – Putin ska bli USA:s vän

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 17 juni 2015
- NewsVoice redaktion

Donald Trump (miljardär) lovade under tisdagen att göra USA till ett fantastiskt land igen om han blir president. Han är övertygad om att han kan besegra ISIS, skapa vänskapsband med Putin och Ryssland och framgångsrikt hantera Mexiko och Kina. Trump är övertygad om att amerikanska kongressen kommer att följa honom eftersom amerikanska politiker är lättstyrda, framför allt av lobbyister, säger Trump. Han säger även att Obama är en stor besvikelse.

Donald Trump - Photo: Gage Skidmore

Donald Trump – Photo: Gage Skidmore – Wikimedia Commons

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Donald Trump