US and Israeli involvement with ISIS

2
179

The UN has now published a report that claims that Israeli Defense forces have regular contact with ISIS. Nathaniel Downes has the story, writes Joel Skousen for the Strategic Relocation Blog.

Skousen continues claiming that ISIS have relied upon Saudi Arabia for support and that the Saudis are acting as a surrogate for the US, who, in turn, give the Saudi royal family protection against any Arab Spring uprisings.

In a new report from the UN, it is revealed that the Israeli Defense Forces (IDF) were maintaining regular contact with members of the so-called Islamic State since May of 2013. Initial reports from the IDF stated that this was only for medical care for civilians, but that story fell apart when the UN observers identified direct contact between IDF forces and ISIS soldiers, including giving medical care to ISIS fighters. Observations even included the transfer of two crates from the IDF to ISIS forces, the contents of which have not been confirmed at this time. Further the UN report identified what the Syrians label a crossing point of forces between Israel and ISIS, a point of concern brought before the UN Security Council. This report from the UN strengthens the claims by the Syrian regime that Israel is heavily involved in operations within the nation.

Read more


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Och !!! vad kommer hända nu då ? INGETING,ISRAEL GÖR VAD DE VILL UTAN ATT VÄRLDEN VÅGAR SÄGA NÅGOT Så enkelt är det !!!

  2. ”Låt mig tala för mig själv. Jag valde att inte delta eftersom jag inte vill att det ska framstå som att jag stöttar Benjamin Netanyahu. (…) Som många israeler och judar runt om i världen kan jag kritisera Israels ledarskap utan att vilja bojkotta en hel nation”.

    Så förklarar judiska skådespelerskan Natalie Portman (Léon; Star Wars; Closer; V för Vendetta; Black Swan) varför hon inte vill ta emot Genesis-priset i Israeö:

    https://www.sydsvenskan.se/2018-04-21/portman-nobbar-prisceremoni-i-israel

    https://www.youtube.com/watch?v=FAApccf11hs

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här