Bara 8 % av lånen till Grekland har gått till det hårt arbetande grekiska folket!

1

Jinge.se: “Databanken E24 har på basis av budgetstatistik från den grekiska centralbanken, dokumentation från IMF och ESFS, samt låneuppgifter från EU:s statistikbyrå Eurostat undersökt vad pengarna har gått till.”

Vi har upprepade gånger fått läsa om ”de lata grekerna” och de ”flitiga tyskarna”. OECD-statistik visar något annat, skriver Anders Romelsjö.

Läs mer

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
pelle
pelle
Gäst
15 juli 2015 kl 11:04

Det är oerhört märkligt att ECB-chefen Draghi som tidigare var chef på Goldman Sachs dessutom “råkar” vara en av centralfigurerna i Bilderberggruppen som f.ö Statsminister Löfvén stödjer helhjärtat. Så vår statsminister bidrar aktivt till Greklands fall.
Har Löfvén verkligen rent mjöl i påsen?