Bara 8 % av lånen till Grekland har gått till det hårt arbetande grekiska folket!

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 juli 2015
- Torbjörn Sassersson red.

Jinge.se: “Databanken E24 har på basis av budgetstatistik från den grekiska centralbanken, dokumentation från IMF och ESFS, samt låneuppgifter från EU:s statistikbyrå Eurostat undersökt vad pengarna har gått till.”

Vi har upprepade gånger fått läsa om ”de lata grekerna” och de ”flitiga tyskarna”. OECD-statistik visar något annat, skriver Anders Romelsjö.

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Grekland
Stöd NewsVoice 2024
  • Det är oerhört märkligt att ECB-chefen Draghi som tidigare var chef på Goldman Sachs dessutom “råkar” vara en av centralfigurerna i Bilderberggruppen som f.ö Statsminister Löfvén stödjer helhjärtat. Så vår statsminister bidrar aktivt till Greklands fall.
    Har Löfvén verkligen rent mjöl i påsen?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *