Den legendariska radioprataren Art Bell återkommer 20 juli – “Midnight in the Desert”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 juli 2015
- NewsVoice redaktion

Midnight-In-The-Desert-Wallpaper

Art Bell som blev känd som radiovärd för programmet Coast to Coast återvänder för att på nätet live-sända sin show kallad “Midnight in the Desert”. Missar man en direktsändning finns äldre sändningar i programarkivet.

You can listen via a link on this website, or use an app on your smartphone or tablet. Currently you can listen via the TuneIn Radio app. Install TuneIn Radio from your App store and search for Dark Matter Digital Network and you’ll be listening to the current schedule of shows.

Läs mer och lyssna


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Art Bell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *