Goldman Sachs employee and insider explains how Greece fights the banks

5

Alex Jones talks with Nomi Prins about the financial crisis in Greece and how the banks are taking control.

Source: InfoWars

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Bo Sonnsjö
Gäst
2 juli 2015 kl 23:22

Bäste Redhawk. Det är den vanliga människan som får betala priset för hur de rikaste i landet med helt oansvariga politiker har ställt till det. Runt i Atens omgivningar kan man om man från helikopter ser stora pooler intill exklusiva villor, skall man veta att då tillhör de alla förmögna, vilka inte bara spenderat på bekostnad för alla de fattigare medborgarna, vilka trots slit och släp jobbat i princip lika många år som om de varit svenska pensionärer. Ofta gör de detta med minimala löner. – Det är de allra rikaste, vilka brukar smita från skatter och andra utgifter med hjälp av mutor till skattmas och banker …

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
2 juli 2015 kl 01:38

Tack för länk Macula_Transfer.
Kallifatides är lika läsvärd som vanligt. Inte undra på att Grekerna har en, som det verkar, omöjlig uppgift. Det är verkligen dags att bryta gamla mönster ..inte bara i Grekland!

Macula_Transfer
Macula_Transfer
Gäst
1 juli 2015 kl 19:29

Nu har jag hittat den här länken via en sida. Läser inte längre DN! Dock skriver Theodor Kallifatides väldigt stringent om hur det kunnat bli som det blivit med den grekiska ekonomin. Verkligen läsvärt: http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/hjalp-grekland-i-kampen-mot-korruptionens-hydra/

Danne
Gäst
1 juli 2015 kl 16:49

Hoppas nu att dom går ur EMU och återinför drachma. Varför låna när dom kan skapa egna suveräna pengar.

redhawk
redhawk
Gäst
1 juli 2015 kl 15:46

Det klokaste Grekland kan göra är att inte låna mera alls, även om det betyder att de kommer att möte en rejäl nedgång under en tid.
Men detta skulle också betyder att dom har en chance att hämta sig på sina egna ansträngningar.
Väljer dom att låna är det en mycket mer långtgående förlust av både pengar och frihet.
Tyvärr har människan, och det inte bara i Grekland, i nuläge blivit så van vid materiella värden att de möjligen hellre betala med sin frihet för en falsk säkerhet.