Hackers Stole Social Security Numbers From 21.5 Million People In Recent Data Breach, U.S. Says

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 juli 2015
- NewsVoice redaktion

“The U.S. Office of Personnel Management said on Thursday that hackers had stolen sensitive information – including Social Security numbers – of about 21.5 million people who have undergone background checks for security clearances since 2000”, according to a Reuter’s message.

Those exposed included 19.7 million people who applied for the clearances, plus 1.8 million non-applicants, mostly spouses or co-habitants of applicants, OPM said.

Read more at Huffington Post


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *