Kvinna i USA som dog av mässling var redan vaccinerad mot mässling – Vaccinlobbyn vände på ”storyn”

publicerad 7 juli 2015
- Torbjörn Sassersson red.

Mike-Adams-2013-InfoWars

Bara två dagar efter att vaccinpropagandisterna gick upp i högvarv sedan en kvinna dött av mässlingen i Washington avslöjade brittiska Daily Mail att hon redan var vaccinerad mot mässlingen. Vaccinet fungerade inte, med andra ord. Det skriver Mike Adams från Natural News, en sajt som utvecklats till en amerikansk högborg i kriget mot övertron på vacciner.

Text: Torbjörn Sassersson för Vaccin.me | Foto på Mike Adams från InfoWars, 2013

Mike Adams påpekar att kvinnan hade ett försvagat immunförsvar på grund av en rad andra FDA-godkända mediciner (tex vacciner) att hon inte ens kunde klara av mässlingen. Konventionell medicin dödade denna kvinna, blir hans slutsats, precis som konventionell medicin och vård dödar 783 000 amerikaner varje år genom biverkningar och vårdmisstag.

Läs mer på vaccin.me

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *