Svenska Sputnik News: SD kan ta över Regeringen nästa val

publicerad 5 juli 2015
- Henrik G

“Enligt en opinionsmätning av YouGov sympatiserar 19, 7 procent av svenska väljare numera med det nationalistiska partiet Sverigedemokraterna. Det norska opinionsundersökningsinstitutet Sentio uppger om 19,4 procent, skriver Östersundsposten.” Det skriver den svenskspråkiga upplagan av ryska Sputnik News.

“Enligt det svenska opinionsundersökningsinstitutet Sifo var stödet för Sverigedemokraterna bara 13,9 procent i början av våren. I slutet av mars rapporterade Aftonbladet om 16 procent.”

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: SD
Stöd NewsVoice 2024
 • @yngve. “ligger med benen i vädret” Du har inte haft några nära döden upplevelser heller… Det enda försökslandet nära upplösning är ditt eget sinnes landskap. Desperationen dryper av vånda, rädsla och osäkerhet.

  “avrättats på studs” Inget skiljer dig från Talibaner, Al-qaida eller Islam. Märker du ens det? Du har tydligen religiösa kunskaper nog för att trilla dit på din egen okunnighet och brist.

  Av den politiska ytan att döma letar Sd bara syndabockar som i ett historiskt dunkelt ljus. De kritiserar inte makten utan slickar skor dess skor och fortsätter uppåt i karriären..

  “Förlorade heder och upplösning” Den enda upplösning som pågår av välfärdssamhället är den som SD tillsammans med Allianspartierna hejar på..

  Din hatretorik och skuldbeläggelse av mig, guilt by association, hittar man i de fariseiska led du alltid undviker att kritisera..

  “Ledares primära uppgift är att skydda folket, skydda gränserna, och med alla medel ha kvar sitt folks intergritet. Sverige övetogs för att bli försöksland för upplösning.” Visioner, hopp, framtid och trygghet låter mer trovärdigt. Din retorik ser ut som despotens från ww2. Med lite hälsosam självdistans hade du upptäckt det..

  Få som just SD-are och då menar jag uppifrån och hela vägen ner, arbetar med inget annat än sina personliga besvikelser som grund för sin politiska uppfattning. Det är därför de snubblar på sina egna fötter, orden sätter krokben för deras vilja och deras inbyggda hat för allt och alla inklusive dem själva så krasst kommer i dagen.. “Allt som var dolt skulle komma fram i ljuset”.. Matar man det lägsta i människan så blir kanske resultat just inget annat. Det visste despotens sponsorer, men de kom aldrig på rättegångarna, ställdes aldrig som ansvariga för vad det betalat för. I nuet kan ingen undgå repressalier om de har sina pengar på fel bank ens..

  Hoppas SD tar sin gud i hågen, nacken eller vad som helst och i framtiden ståtar med sydstatsflaggan på sina politiska podier. De raggar väljarhopen ju med argument som ingen människa skulle vilja kalla vettiga..

 • Ledares primära uppgift är att skydda folket, skydda gränserna, och med alla medel ha kvar sitt folks intergritet. Sverige övetogs för att bli försöksland för upplösning.

  Vad våra ledare gjort sedan sjuttiotalet skulle aldrig gått förr någonstans, utan att de hade avrättats på studs.

  Fråga vilken SD-are som helst, så får du reda på vad de jobbar för. Eller fråga dina grannar som röstar på dom, eller de kanske själva har uppdrag inom politiken i din kommun, vad de “känner” har hänt med landet, och dess förlorade heder och upplösning. Det är ett svek mot äldre generationer och våra barn att som du vara uppfylld av tramsretorik – och då missa allt. Det kommer du att göra tills du .ligger med benen i vädret, pratkvarn.

 • @xmaverickx. Den mindre sköntaxerade Ekeroten borde förlorat förtroendet efter sina skatte och inkomstaffärer. Mockumentärmakandet från den bleka Stockholmsnatten borde renderat samma utsatta och hotade läge för karriären, men god smak är ju inte dess följeslagare och det finner man svårligen bland anhängarna heller.

 • @yngve. Neoliberalernas tanke och med SD otillbörliga stöd med att dränka landet i folk och kostnader handlar ju inte om att bereda en annan kultur plats på andras bekostnad än vinsternas. SD kunde röstat ner Alliansens och skapat misstroendevotum under fyra år men höll istället Alliansen under armarna. Som tack skickade Reinfeldt efter fullbordat förvärv ännu en skara röster till SD med sitt tal. Kindberg-Batra som inte förnekade sig heller, fyllde på med samma argument.

  Det “Grekiska drama” sd motsvarighet orkestrerat där kommer säkert få de mest aningslösa att till slut förstå hur fel ute en sverigedemokrat kan vara, namnet till trots eller just därför. Vår mest främmande planta är mer bedräglig än alla de andra tillsammans..

 • Men om du hellre föredrar Mombasa, flytta dit då. De som lider sig igenom förfallet och brottet mot vår kultur, har fått något att hoppas på.

  Styr… du ser inte skogen för bara trän, och lever i en deckare.

  I varje fall är det inte Israel, då SD står tväremot vad sionisterna vill med Sverige och Europa. SD vill bevara, innan det hela går över stupskanten. “De” ligger i för att snabba upp massinvandringen, upplösning och undergång av det västerländska samhällena och kulturerna – för bara Israel förstår att “bevara” är vad som bör gälla, men de vill då få överhöghet eftersom de tror att de är ett utvalt folk, de förstår inte att “jude” i Bibeln inget har med det yttre att göra, det är mer ett epitet, en titel, en slags nivå att höja/kultivera sig till.

  Reptilspöket Barbara Specter är efter 9 min – det är ruggigt – inte konstigt att styrguppsagendadrivandet är i Stockholm.
  https://www.youtube.com/watch?v=iTLB3wFM9nU

 • Det är svenskarnas fel. Hade de stått emot hjärntvätten så hade man fått bort Partiet med sina sju avdelningar för länge sedan.

 • Och vems fel är det ??? Enligt gamla filosoferna,man får aldrig beskylla folket.Då har jag redan besvarat frågan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *