Amerikansk fd general Gerald W. Johnson berättar om observationen av två flygande diskar

1
189

Organisationen MUFON intervjuade en tidigare general Gerald W. Johnson från det amerikanska flygvapnet som bevittnade två silverfärgade diskformade objekt som passerade nära det jaktflygplan (FA-84E) som han flög i tjänst. Händelsen skedde 1952.

Läs mer: Educatinghumanity.com

Videokälla: MUFON

1 KOMMENTAR

  1. Alla de här UFO reportagen faller platt i.o.m. tillagd musik i dessa videos. Och en person som jobbar hårt med att mystifiera reportaget. Hollywood style the lot of it. Det är likt dessa undervattensreportage om valar där man hör en orkester spela under vattnet??
    Själv har jag dykt en hel del och aldrig träffat på en orkester under vattnet.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here