Amerikansk fd general Gerald W. Johnson berättar om observationen av två flygande diskar

publicerad 17 augusti 2015
- Henrik G

Organisationen MUFON intervjuade en tidigare general Gerald W. Johnson från det amerikanska flygvapnet som bevittnade två silverfärgade diskformade objekt som passerade nära det jaktflygplan (FA-84E) som han flög i tjänst. Händelsen skedde 1952.

Läs mer: Educatinghumanity.com

Videokälla: MUFON


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Alla de här UFO reportagen faller platt i.o.m. tillagd musik i dessa videos. Och en person som jobbar hårt med att mystifiera reportaget. Hollywood style the lot of it. Det är likt dessa undervattensreportage om valar där man hör en orkester spela under vattnet??
    Själv har jag dykt en hel del och aldrig träffat på en orkester under vattnet.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *