Amerikansk fd general Gerald W. Johnson berättar om observationen av två flygande diskar

  1

  Organisationen MUFON intervjuade en tidigare general Gerald W. Johnson från det amerikanska flygvapnet som bevittnade två silverfärgade diskformade objekt som passerade nära det jaktflygplan (FA-84E) som han flög i tjänst. Händelsen skedde 1952.

  Läs mer: Educatinghumanity.com

  Videokälla: MUFON

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Åke i Sörmland
  Åke i Sörmland
  Gäst
  22 augusti 2015 kl 10:47

  Alla de här UFO reportagen faller platt i.o.m. tillagd musik i dessa videos. Och en person som jobbar hårt med att mystifiera reportaget. Hollywood style the lot of it. Det är likt dessa undervattensreportage om valar där man hör en orkester spela under vattnet??
  Själv har jag dykt en hel del och aldrig träffat på en orkester under vattnet.