Brittisk chefredaktör varnar för en destruktion av Sverige – Integrationspolitiken som inte fungerar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

SD riksdagsval 2015 YouGov

Nästan en av fem svenskar stöder SD eftersom ingen annan verkar vilja tala om invandringen, skriver Fraser Nelson som är chefredaktör för brittiska The Spectator. Han varnar för att Sverige är ett land som olämpligt för att tillåta massinvadring eftersom landet är mycket dåligt på att integrera.

Fraser Nelson, Twitter“Om ett land accepterar invandrare i en större omfattning än man kan integrera så skapar man problem. Om de mest centrala politiska partierna inte klarar av att tala öppet och ärligt om dessa problem skapar de ett utrymme för ett parti som gör det. I Sverige har det utrymmet fyllts av Sverigedemokraterna.”

Fraser Nelson har som underlag för sin bild av Sveriges förmåga till integration OECD:s integrationsindex från 2013 om arbetslösheten som jämförs bland invandrare med den hos de infödda. I Storbritannien, USA och Kanada finns knappt några skillnader, men i Sverige var arbetslösheten bland invandrare 2,65 gånger högre. Det är den sämsta noteringen bland utvecklade länder med undantag för Norge.

SvD har översatt Fraser Nelsonsdebatt artikel i sin helhet.

Text: NewsVoice | Foto på Fraser Nelson, Twitter

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Jocke:
  Att storkapitalet och bankerna vill forsätta att välla in nya bidragstagare/skuldsättare gör väl knappast det hela till svenska folkets ansvar? Hade man frågat svensken på sjuttiotalet, innan man beslöt sig för att göra landet mångkulturellt, om vi ville bli minoritet i vårt eget land, så hade nog ingen ropat JA direkt. Idag är vi i minoritet i tre kommuner, och fler kommer det att bli. Det är tal om ett folkmord på svenskar enligt FNs definition, tredje punkten:
  3. Att uppsåtligen påtvinga gruppen levnadsvillkor, som är avsedda att medföra dess fysiska undergång

  Lösningen på allt elände är såklart att sluta bedriva globalistisk/[censurerat ord] imperiepolitik utan istället ställa om till nationalistiskt styre där vi slutar bomba stackars människor i mellanöstern för att sedan tvinga in de att leva med oss där de inte känner sig hemma. Stänga gränserna då är en självklar lösning så att vi kan få leva i fred

 • De utomeuropeiska invällarna blir Europas undergång. Se bara vad som nu händer på Kos i grekiska arkipelagen. Fruktansvärda scener med invällare som drabbats av panik. Migrationen över Medelhavet är nu snart helt ohanterbart.

 • Det är mycket märkligt att våra centrala politiska partier verkar för den massinvandringspolitik vi ser idag, och inte föreslår något genomgripande för “tiggeri-situationen”. Vad som är ännu märkligare är att de tycks förvånade och inte riktigt förstå varför SD nu håller på att bli Sveriges största parti.
  Jag känner personligen många invandrare och en inställning som många har gemensamt är följande: så länge man är inaktiv, lite sjuklig eller skaffar många barn så kan man leva gott på de bidrag som erbjuds, men vill man vara aktiv, starta upp något och göra karriär så blir oftast barriärerna i form av krånglig byråkrati, skatter mm oftast för stora för att de ska kunna genomföras. Lite tillspetsat och satiriskt skulle den svenska modellen kunna vara följande:
  Belöna, validera och tyck synd om de passiva, sjukliga och småbrottsliga personerna. Bestraffa, försvåra för och svartmåla de som vill blomstra och lyckas och de som vill komma med nya ideer utanför ramarna.

 • @Jocke “Vi”?

  De som stödjer sittande politiker (SD undantaget) stödjer IS terrorister. Alla dessa politiker (V undantaget) hjälper USA att störta demokratier och installera diktatorer (oavsett sort).

  Det pågår en extrem international-kapitalism som är skadlig för framtidens generationer.

  Riktiga flyktingar bör givetvis tas emot temporärt av länder där de kan integreras lätt, dvs. oftast närliggande länder. Vill man att högervridna SD ska försvinna bör man verka för en balanserad flyktingpolitik där endast riktiga flyktingar med riktiga skyddsbehov tas emot, inte ekonomiska flyktingar. Gör man det då kan vänstern bli stark igen.

  I Bangladesh flyr människorna överbefolkningen. Likväl gör ledarna i Bangladesh inget åt problemet, dvs. behovet av nedväxt till balans med naturen. Då måste man rimligen fråga sig om dessa virrpannor inte förtjänar det öde de faktiskt skapat åt sig själva?!

  Till Thailand, Indien, Kina eller Australien flyr de inte längre för där är det stopp och belägg. Gör vi likadant måste de som är ute efter Europeiskt socialbidrag ta sig tillbaka och lösa sitt eget problem och det är naturligtvis rätt lösning för framtidens generationer på lång sikt.

  Visst är det som om våra politiker bränner ner avlägsna grannars hus med 50 barn packade som sillar inuti och sen fyller sitt eget hus med de barn som lyckats ta sig ur.

  På något vis vore det ändå bättre om politikerna blott hade skickat tillbaka barnen in i det överbefolkade huset och skickat med dem preventivmedel med instruktioner hem.

  Om en istid kommer är jag säker på att svenskar skulle anpassa sig väl till ett liv i södra eller östra Europa eller Ryssland.

 • Om man nu ställer frågan: vad önskar kaosinstiganterna med att ställa till med en “färgrevolution” i Sverige? Eftersom hela denna massinvandringspolitik enbart siktar mot oroligheter, ty när folk är rädda är de lätta att kontrollera. Politiken är tredimensionell så vi på marken ser endast oroligheterna medan i de fina rummen med överblick och på säkert avstånd planerar något, som vi endast i efterhand kan lägga pussel om. Så syftet, vad kan det vara? Buteljera Vänerns vatten? Sno mineraler, osv.? Ta bort Rysslands buffertzon mot NATO? Den något sånär påläste vet att politiken är ett schackspel, där vi småfolket enbart är offerbönder. DÖ överenskommelsen visar ju klart att Sverige styrs inte från riksdagshuset, utan riksdagen har blivit ett transportkompani.

 • DN: Csaba Bene Perlenberg: Därför tiger S om tiggarna

  “Flera ledande socialdemokrater har med rätta uttryckt bestörtning över det våld som inträffat mot bland annat ett migrantläger i Göteborg – men upprördheten borde även riktas mot den egna rörelsen och omvandlas till rop på handling. Att inte fler partimedlemmar kräver ett helhetsgrepp kring situationen för tiggarna utanför butiker, vid tågstationer och andra platser är anmärkningsvärt. Den parlamentariska situationen till trots – Socialdemokraterna är faktiskt ett regeringsparti.”

 • Hej,

  Jag är själv arbetskraftsinvandrare från ett land i Sydeuropa och blir så bestört av att se det fina landet Sverige förgöra sig självt med osjälvisk hjälp från PK (landsförrädare) folk som är för fri invandring och era så kallade “folkvalda” landsförrädare för politiker. Ni alla Svenskar kommer att förlora ert land vilket är mycket tragiskt både för era barn och barnbarn! Jag skulle lätt klassas som “rasist” om jag var etnisk Svensk för mina fria åsikter i det privata livet. Jag är inget annat än en SANN PATRIOT. Titta bara på alla mord, våldtäkter som dagligen sker i vårt land. Sverige ligger på andra plats i världen enligt FN. Aldrig säger dem i ljugmedia att det är invandrare som är de skyldiga för sådana hemska saker.

  Nej, den kriminella invandringspolitiken ska skyddas till varje pris så att etniska Svenskar inte gör uppror mot sina plågoandar. Det senaste mordet på Ikea i Västerås utfördes av en 35-årig asylant från Eritrea som kom till Sverige den 13 juli 2015. Han mördade en svensk kvinna (55) och hennes son (28).

  Ibland undrar jag om Svenskarna var verkligen Vikingar som det sägs eller var det bara en saga. Har Ni inget hjältemod längre?

  Mvh Julian

 • De asylsökande skall betraktas som änglar, men inte Svenskar. Människor som arbetat lojalt i hela sitt liv i Sverige och nu är gamla och knappt förväntar sig att de får åtnjuta några fördelar de jobbat ihop är troligen besvikna. Att pensionärer och sjuka måste dela sina inarbetade resurser med 50- 100 000 personer per år i invandring hade de inte väntat sig.

 • Det är dax för att vakna upp svenska folk !!!! Det som händer nu inte bara i Sverige men i hela europa är ett attack mot hela den europeiska ursprungsbefolkningen för att med tid byta ut de mot dessa “stackars” flyktingar som kommer bli lydiga slavar för dessa jävla banksters som står bakom massflykten till europa.Dessa nyanlända kommer inte se deras mottagar länder som sina egna förfädernas land istället som ett land som ska utnjutats till max som gräshopporna gör.För de har inget betydelse hur många svenska som har dött under historiens gång för att försvara Sverige,dessa migranter kommer inte integreras istället när de blir i majoritet ( det kommer, var ni så säkra) ska ursprungsbefolkningen bli tvingat att anpassa sig efter deras kultur,kvinnoförnedring m.m. För det är vad vi ser redan idag överallt i europa.Om våra landsförredare till politiker fortsätter med deras idiotiska invandrings politik då kommer svenskarna vara i minoritet om 20-30 år.Räckna ut själva,när dessa flyktingar födder minst 5-6 barn / hushåll gånger 50.000 / år så ser ni omgående hur det stor till.Kalla mig vad ni vill men detta är verkligheten !!!!!

 • Visionen… det är den vi ser efter att Sverige shanghajades på sjuttiotalet – det är den i verkan. Det är det enda som har betydelse för “dom”. Hade vi haft vårt eget land, då hade vi självfallet haft slipers som inte är helruttna… på järnvägen.

  De är helt fokuserade på att genomdriva uppösning av vår kultur, landet, familjen etc – så de missar vissa saker… det läggs inte pengar där. För de ska ha pengarna till att göra det “gratis” att vara här som båtturist. Gratis att lämna över våra småbarn efter två års ålder till storebrors hjärntvätt. Gratis att gå på museum så skolklasserna ska ledas dit för att se på de vidriga utställningarna och installationerna och allt vad det kan vara.

  Helt sjuka saker de har där, som ofta är till för at förvrida sinnena på barnen, med “homosexuella djur”, och pride- och multikulti-elände. Vilket allt bara är propaganda och lögner, och inget har med den riktiga verkligheten att göra.

  Massinvandringen är grunden i de vapen de använder, för Absurdistan som ska vara bräckjärn i EU för degenerering och upplösning av mänskligt liv. Det ska vara aliens. Du vet vad visionen då är.

 • Det kanske vore bra om helheten Sverige med ekonomi, sjukvård, försörjning av mat och el, tåg, vägar och annat sattes i sitt sammanhang. Inte bara stirra på invandringen.
  Vad är visionen för Sverige? Finns det någon?

 • @ Yngve. Vad menar du? Eller är det rättare sagt : Du pekar med ett finger mot andra men titta på, det är ju tre fingrar som pekar mot dig!

 • Vi stödjer IS terrorister, hjälper USA att störta demokratier och installera religiösa extremist diktatorer, och när folk flyr från allt detta så ska vi stänga gränserna!?

  Lite som att bränna ner grannens hus och sen stå med händerna i byxfickorna och låtsas om som inget har hänt.

  Ska vi förvänta oss samma typ av hjälp om en ny istid kommer?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *