Good News Magazine tipsar om Mallorca

publicerad 7 augusti 2015
- av NewsVoice
Mallorca (2003) - Foto: M. Riera - Wikimedia Commons

Mallorca (2003) - Foto: M. Riera - Wikimedia Commons

“Mallorca har blivit en destination för agro- och ekoturism och en plats fler och fler svenskar flyttar till. En vacker och storslagen plats för den som tar sig tid att upptäcka ön bortom kommersialismen”, skriver Pernilla Danielsson för Good News Magazine.

“Det bor ungefär 1,1 miljoner på de baleariska öarna. De flesta på den största ön, Mallorca. Under augusti i år var 800 000 turister här samtidigt. Sett över ett år uppgår turisterna till totalt ungefär 15 miljoner. Detta på en yta något större än Gotland.”

Läs mer | Mallorca (2003) – Foto: M. Riera – Wikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Mallorca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *