Hajforskare vill beskydda Deep Blue en enorm vithaj utanför Mexico

0

Mauricio Hoyos Padilla är en “conservationist” som arbetar för att förbättra skyddet för hajar och särskilt vithajshonan som blivit känd vid namnet “Deep Blue”, som observerats vid Guadalupe Island utanför Mexico.

“Mr Padilla famously posted a video of himself ‘high fiving’ the shark while shooting a documentary for the Discovery Channel.” – Travel AOL

I en film försöker Mauricio Hoyos Padilla ta sig ut ur hajburen för att göra en “high five” med den 6-7 meter långa hajen. Hajen i filmen “Jaws” från 1975 var 8 meter lång. En vithaj i verkligheten kan bli lika lång eller längre. På engelska Wikipedia uppges 26 fot vilket blir 8 meter, men det cirkulerar uppgifter om längder upp till 10 meter.

Deep Blue kan vara den största vithaj som filmats under vatten.

Discovery Channel: Learn More About Deep Blue, One of the Biggest Great White Sharks Ever Filmed

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer