MH370 Q&A: How did the flaperon reach Reunion? When and where will more wreckage show up?

3

INDEPENDENT. “The Malaysian Prime Minister has confirmed that the wreckage found on a beach on the east coast of the Indian Ocean island of Reunion came from MH370. The Boeing 777 disappeared on 8 March last year on a routine flight from Kuala Lumpur to Beijing. For 16 months no trace of the plane was found”, The Independent writes.

“The flaperon – a component used for turns and for low-speed flying – is being analysed at a French military aeronautical laboratory outside Toulouse. What can be inferred from the find? And what more might turn up?”

Read more

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
PELLE
PELLE
Gäst
11 augusti 2015 kl 16:59

Finns det fortfarande folk som tror att MH370 var en olycka?
Visserligen är svenska naiva, men nån gräns får det väl ändå finnas?

castoropollux
Gäst
9 augusti 2015 kl 02:13

En ovanlig skada. Så kan den kanske bara se ut om den utsatts för starka krafter i infällt läge. Mycket märkligt att de inte kunde hitta planet.. Alldeles för märkligt eftersom transpondern och annat stängdes av..

JohnA
JohnA
Gäst
7 augusti 2015 kl 16:35

Produktplacering har fått ny innebörd…