MH370 Q&A: How did the flaperon reach Reunion? When and where will more wreckage show up?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 7 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

INDEPENDENT. “The Malaysian Prime Minister has confirmed that the wreckage found on a beach on the east coast of the Indian Ocean island of Reunion came from MH370. The Boeing 777 disappeared on 8 March last year on a routine flight from Kuala Lumpur to Beijing. For 16 months no trace of the plane was found”, The Independent writes.

“The flaperon – a component used for turns and for low-speed flying – is being analysed at a French military aeronautical laboratory outside Toulouse. What can be inferred from the find? And what more might turn up?”

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: MH370
  • Finns det fortfarande folk som tror att MH370 var en olycka?
    Visserligen är svenska naiva, men nån gräns får det väl ändå finnas?

  • En ovanlig skada. Så kan den kanske bara se ut om den utsatts för starka krafter i infällt läge. Mycket märkligt att de inte kunde hitta planet.. Alldeles för märkligt eftersom transpondern och annat stängdes av..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *